Losser Digitaal
Image default
Sport

Krill Boilies

Voor het vissen op karper zijn boilies met natuurlijke producten erg succesvol. Doordat deze boilies hierdoor vaak een hoog percentage aan eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen voor de karper bevat, kun je hier erg goed een succesvolle voerstek mee opbouwen waarvoor de karper terug komt. Overigens zijn er ook veel krill relevante producten die je goed kunt combineren met krill boilies. Denk hierbij aan krill liquid booster, krill grondvoer of krill pellets.

Krill boilies zijn één van deze boilies met natuurlijke producten die erg succesvol zijn voor het vissen op karper. Krill zijn garnaalachtige zeediertjes die onder de Euphausiacea  vallen. Krill is rijk aan eiwitten en andere voedingsstoffen die erg belangrijk zijn voor de karper. Krill wordt door middel van krillmeel in boilies verwerkt. Overigens is krill goed verteerbaar voor de karper en hierdoor kun je het gehele jaar met krill boilies op karpervissen.

Krill boilies kun je in verschillende formaten kopen, zo leveren de meeste merken krill boilies in 15, 20 en 25 millimeter. Deze formaten worden het meeste gebruikt voor het vissen op karper. Wanneer je krill boilies wilt kopen, is het wel belangrijk om goed naar de kwaliteit van de boilies te kijken. Er zijn namelijk veel aanbieders op het gebied van krill boilies, maar er zit veel verschil in prijs en kwaliteit van deze krill boilies. Dit is niet zonder reden. Goedkope krill boilies bevatten namelijk vaak slechts een minimale dosering krill meel en zijn hierdoor van veel mindere kwaliteit dan boilies die een hoge dosering krillmeel bevatten. Om te zien waar een boilie bestaat, kun je altijd naar de analytische componenten van een boilie kijken.

Krill boilies vallen overigens ook goed met andere boilies of partikels te combineren. Het kan erg succesvol zijn om boilies met natuurlijke dierproducten te combineren met mierzoete boilies. Ook kun je krill boilies erg goed combineren met tijgernoten en partikels. Bovendien maakt dit het voeren met krill boilies ook een stuk goedkoper wanneer je dit combineert met partikels en tijgernoten. Partikels zijn namelijk veel goedkoper dan krill boilies. Zo hou je het vissen betaalbaar en kun je de karpers verschillende voedseldeeltjes aanbieden.

 

Gerelateerde artikelen

Op welke positie sta jij?

Snel fit worden bij personal training IJsselstein

Fit worden in Rijswijk: Ontdek de Sportschool Experience!