Losser Digitaal
Image default
Sport

Jouw personal trainer in Dordrecht

Bij Imbellem in Dordrecht kun je een personal trainer inhuren. Die helpt je om jouw fitnessdoelen te behalen door een traject op maat voor je op te stellen. Ieder lichaam is immers anders. Je wordt niet alleen ondersteund tijdens effectieve work-outs, maar je ontvangt ook persoonlijk advies over voeding en ze houden rekening met alle relevante factoren. Zo doen ze er alles aan zodat jij je persoonlijke doelen behaalt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je deze personal trainer in Dordrecht inhuurt, plan je eerst een intakegesprek in. Tijden dat kennismakingsgesprek vertel je hen wat je doelen zijn en gaan zij kijken hoe ze je kunnen helpen om die te bereiken. Ze kijken bijvoorbeeld naar je voeding, je immuunsysteem, je huidige bewegingsintensiteit, je slaappatroon en je stressniveau. Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op jouw fitheid. Als je met de trainer een concreet plan hebt opgesteld, is het tijd voor de eerste les. Deze “movement assessment” is bedoeld om je kracht en de flexibiliteit van je spieren en gewrichten te meten. Dit gebruiken ze als uitgangspunt voor je training. Vervolgens plan je sessies in van drie kwartier tot een uur om jouw gewenste resultaat te bereiken. Dankzij deze individuele aanpak bereik je sneller jouw fitnessdoelen dan met groepslessen of met zelfstandig fitnessen. Je werkt namelijk samen met een professional en de trainingen zijn speciaal ontworpen voor jouw doelen op basis van jouw lichaam. Twijfel daarom niet om personal training af te nemen bij deze sportschool.

Start direct en word fitter

Wil jij fitter worden, gewicht verliezen of ondanks je blessure effectief sporten? Neem dan een personal trainer bij Imbellem in Dordrecht. Bij dit sportcentrum krijg je de juiste training voor jouw persoonlijke situatie, waardoor je gegarandeerd resultaat ziet. Neem contact met ze op om jouw eerste gesprek in te plannen.

Gerelateerde artikelen

Ringgordijnen opmeten en ophangen, hoe doe je dat?

Fitness bij dé sportschool nabij Delft

Presteer optimaal met hoogwaardige boksspullen