Losser Digitaal
Image default
Kunst

Kunst aan de muur voor huis

Kunst aan de muur, het is voor vele niet weggelegd, want kunst aan de muur oftewel grote schilderijen, kosten ook vaak een flinke duit. Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn. Grote schilderijen hoeven niet duur te zijn. Heeft u een lange lege witte wand in uw woning? Dan zijn grote schilderijen een uitkomst, u heeft gelijk uw woning een stuk meer sfeer gegeven. Grote schilderijen zijn ook handig in kantoorruimtes of in grote hallen, zoals een ontvangsthal met receptie. Het geeft de ruimte meer sfeer, kleur en warmte. Waar vind je dan betaalbare en grote schilderijen?

Betaalbare en grote schilderijen

In Rotterdam zit een kunstenaar  gevestigd die betaalbare en grote schilderijen maakt. De kunstenaar is gespecialiseerd in abstracte en moderne schilderijen. De grote schilderijen zijn kenmerkend om de hun veelzijdige kleuren en interessante texturen. De kunstenaar heeft een achtergrond in grafisch ontwerp en dat is ook te zien in de grote schilderijen. Je ziet vaak diverse elementen van typografie of grafische vormen terugkomen in de grote schilderijen. Het is ook een van de bekendere elementen van de stroming pop-art. Grote kunstwerken die deze schilder ook maakt.

Waar te koop?

De grote schilderijen van de Nederlandse kunstenaar staan in zijn atelier. Alles wat je ziet is te koop. Ook heeft hij een website waar hij een groot deel van zijn collectie heeft gepubliceerd. Hij heeft al veel grote schilderijen verkocht. Hij heeft zijn grote schilderijen verkocht aan kantoren, winkels en privéwoningen over de hele wereld. Hij is een afhankelijke kunstenaar en rekent dus ook geen commissie over zijn schilderijen. Hierdoor zijn het ook betaalbare schilderijen. Je koop immers de schilderijen direct van de kunstenaar. Op zoek naar een mooie grote schilderijen voor bij uw in uw woning op kantoor? Neem een kijkje op de website en ontdek de collectie van deze kunstenaar.Gerelateerde artikelen

Waarom een schilderij op canvas een musthave is in uw huis!

Kindertijd herbeleven is het mooiste

Creatief zijn met het schilderen op nummer