Losser Digitaal
Image default
Kunst

Hoe richten de rijken hun huis in?

Als jij ook helemaal klaar bent met die rommel voor de mainstream IKEA klant, hebben wij goed nieuws voor je. Wij zijn ook klaar met die meuk, dus we zijn gaan kijken hoe de rijke zijn woning inricht. Dit is interieur design voor de welgestelden onder ons die het privilege genieten om exquisiete smaken en exclusieve elementen toe te voegen aan hun huis.

 

Exclusieve meubels

Nu de nulmeting is afgerond, kunnen we op zoek gaan naar exclusieve meubels voor uw huis. Maar voordat we dat doen, zijn er waarschijnlijk nog dingen die je mooi vindt of erfstukken die je niet weg kunt doen. Maak daar eerst een lijst van of laat je notulist aantekeningen maken! Wat zijn de voorwerpen die u niet wilt of kunt wegdoen?

 

Het is natuurlijk een ander verhaal als je een project hebt om vanaf nul te beginnen. Stel je voor je koopt een nieuw chateau als weekendoptrekje. De oude rommel laat je weghalen of verkopen en alle pareltjes die heeft de vorige eigenaar natuurlijk uitgepikt en laten mee verhuizen. Hoe opwindend is het dan niet om naar een kunstbeurs te gaan zoals de TEFAF in het Zuiden van ons land, om daar de meest exclusieve authentieke kunstvoorwerpen, boeken en historische artefacten te vergaren.

 

Enkele voorbeelden van exclusieve meubels die erg populair en mooi zijn en bovendien een goede investering omdat ze waarschijnlijk in waarde zullen stijgen, zijn:

–          Oude middeleeuwse wapens en harnassen

–          Perzische tapijten

–          Kunstvoorwerpen

–           

U kunt ook denken aan de volgende items, allemaal iets goedkoper dan een oosters tapijt, maar toch leuke investeringen om uw interieur exclusiever te maken.

 

-Oosterse kasten

 

-Chinese buffetkast

 

-Indisch houtwerk

 

-Verschillende kunstvoorwerpen

 

-Chinese kisten

 

-Indiase kisten

 

-Aziatische vazen

 

Chinees dressoir

https://webdesign-websolutions.nl/hoe-geef-je-jouw-huis-een-exclusievere-uitstraling/

Gerelateerde artikelen

Zijn fotografische beelden nou kunst of niet?

Mechatronica en Robotica bij tentoonstellingen

Doe je mee met het schilderen op nummer van landschappen?