Losser Digitaal
Image default
Kunst

Cobra Art: Kunst voor elke ruimte!

Voor wie de naam Cobra Art nog niet kent, is dit een prachtige galerie gerund door Mike en Jeanette van Rijswijk in het mooie Veenendaal. Het familiebedrijf dat ontstaan is in 1983 is inmiddels een gevestigde naam in de kunstwereld. Menig architect, winkelier, designer en projectontwikkelaar weten Cobra Art al te vinden voor de meest unieke kunststukken. U kunt de kunst over de hele wereld tegenkomen!

  

De galerie van Cobra Art

 

Het in Veenendaal gelegen hoofdkantoor van Cobra Art is een lust voor het oog. Wanneer u nog een aantal mooie stukken voor in uw bedrijf of winkel wilt, is het zeker de moeite waard om eens door de galerie van het bedrijf rond te lopen. Mike en Jeanette lijden u met alle liefde en passie rond en kunnen u alles vertellen over de kunstenaars en hun collectie.

 

Mocht u Veenendaal nou net iets te ver van uw bed vinden zijn er ook mogelijkheden om de galerieën in Amsterdam, Rotterdam, Enschede en zelfs Düsseldorf te bezoeken.

 

Hoe kan Cobra Art u helpen

 

De collectie van Cobra Art bestaat uit kunststukken die in samenwerking met de kunstenaars tentoongesteld worden. Wanneer u de galerie een bezoekje brengt, zult u verbaasd zijn over de veelzijdigheid en afwisseling in de collectie. Fotografische kunst op plexiglas, schilderijen, showstopping masterpieces, sculpturen en objecten zijn de soort kunst die u hier tegen zal komen. Vandaar dat Cobra ook zo populair is onder kunstliefhebbers, er is voor ieder wat wils!

 

Met de ervaring, passie en kennis van de galeriemanagers hoort u alles over de stukken en bespreekt u de mogelijkheden. Met het kundige advies kunt u overgaan tot de aanschaf van het perfecte stuk voor in uw (bedrijfs)interieur.

  

De kunst

 

De collectie van Cobra, is zoals eerder genoemd super veelzijdig. De veelzijdigheid van de collectie heeft te maken met het feit dat Cobra samenwerkt met zowel nationale als internationale fotografen en kunstenaars en dat hierdoor de collectie dan ook zeer uniek is.

 

Naast de normale collectie, bestaat er ook de Masterpiece Collectie. Deze collectie van Cobra bestaat uit nog uniekere stukken. Deze worden namelijk gecreëerd middels ongebruikelijke materialen en technieken zoals liquid gloss, metaalverf en hars. Om een indruk te krijgen van deze collectie en de rest daarvan, kunt u de galerieën bezoeken of een kijkje nemen op de website van Cobra Art!

Gerelateerde artikelen

Het creatieve proces van foto's naar schilderijen

Meer marketeers zien waarde in brand experience centers

Doe je mee met het schilderen op nummer van landschappen?