Losser Digitaal
Image default
Aanbiedingen

Meer naamsbekendheid? Een animatie laten maken helpt.

Meer naamsbekendheid? Een animatie laten maken helpt. 

Een (online) animatievideo is een prachtige manier om je boodschap over te brengen op een groot publiek. Wat de boodschap precies is maakt eigenlijk nog niet eens uit. Misschien wil je meer naamsbekendheid voor je bedrijf, wil je de voordelen van je product eens duidelijk voor het voetlicht brengen of wil je een beleidsplan uitleggen. Een korte animatiefilm kan dat allemaal. Sterker nog, hoe ingewikkelder je verhaal, hoe waardevoller je animatie video wordt. Het maken van een animatie video is echter specialistisch werk. Donker Media heeft deze specialisten in huis en is dus de aangewezen partner voor jouw animatie project.

Waarom is een animatie beter dan een folder?

Wat is precies de meerwaarde van een video animatie ten opzichte van een folder of een andere manier van communicatie? Immers, in een folder kun je veel informatie kwijt, aangevuld met illustraties die je verhaal versterken? En is het niet veel handiger om face-to-face te werken? Want dan kun je per publiek je verhaal aanpassen?

Folders en vertegenwoordigers hebben zeker een rol in elke communicatiestrategie. Video animaties zijn echter uniek in hun effect. Een online animatie video duurt meestal ongeveer een minuut. Dat betekent dat je de boodschap terugbrengt naar de essentie. Geen afdwalers, geen afleiding; het gaat puur om de boodschap. Die boodschap blijft hangen doordat een animatie video geluid, beeld en beweging combineert. Hierdoor doet een animatie een beroep op alle zintuigen en blijft je verhaal beter hangen. En, ook niet onbelangrijk, mensen ervaren animatie video’s als leuk, waardoor ze meer open staan voor wat je hen wilt vertellen. Omdat video’s leuk zijn, is de kans ook nog eens groot dat mensen de animatie gaan delen, waardoor je kunt meesurfen op het viral effect.

Waarom Donker Media?

Donker Media is specialist in het maken van animatie video’s. In tegenstelling tot sommige andere animatiebureaus heeft Donker Media alle expertise in huis. Donker Media heeft een eigen animatiestudio met gepassioneerde animatoren die korte lijntjes hebben met onze communicatiedeskundigen. Daardoor kunnen we snel schakelen, kunnen we jouw bedrijfsfilm laten maken en weten we zeker dat ook jouw animatie project perfect levert wat je nodig hebt.

Kennismaken? Bekijk onze website of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en een rondleiding door onze animatie studio in Eindhoven.

Gerelateerde artikelen

Beddengoed + hoeslakens

M&C matrix garandeert de hoogst haalbare veiligheid tegen inbrekers

WordPress ontwikkelaar ( of developer ) Crossmedia House