Losser Digitaal
Image default
Aanbiedingen

Wat je wel niet kan doen met Playstation tegoed!

Voor degene die al een Playstation in hun TV-kast hebben staan is dit misschien al bekend maar je kan je Playstation-horizon flink wat verbreden met de aanschaf van een PSN-card waar je een Playstation tegoed op kan zetten om aankopen te kunnen doen voor jouw Playstation. Hoe werkt zo’n kaart en wat zijn hier nou de voordelen van? In dit blog vertellen we jou hier alles over!

  

Wat kan je doen met Playstation tegoed?

 

Een tegoedkaart voor de Playstation, oftewel de PSN-card is super veelzijdig. Zo kun je met deze kaart in de online Playstation store gemakkelijk spellen kopen die gekoppeld worden aan je account. Hierdoor heb je geen disc meer nodig. Ook voor kleine inkopen tijdens een spel, om bijvoorbeeld een specifiek wapen te unlocken, kun je het Playstation tegoed op de kaart gebruiken. Je bepaalt zelf hoeveel geld je op de kaart zet.

 

Nog een leuke bijkomstigheid, het tegoed kun je ook gebruiken om gebruik te maken van Playstation Plus. Met deze vorm van spelen kun je online al je vrienden ontmoeten en samen spellen met en tegen elkaar spelen.

 

Waar je op moet letten!

 

Wanneer je tegoed hebt gekocht voor op je kaart moet je er wel rekening mee houden dat het tegoed niet voor altijd geldig is. Vanaf de dag van aankoop kun je het PSN-tegoed tot een jaar na datum inwisselen in een van je spellen of in de Playstation store. Je hebt de keuze uit drie kaarten met een ander bedrag. Je kan kiezen uit een kaart van €10, €20 en €50 euro. Ook leuk als cadeautje voor je neefje die ook zo van gamen houdt! Onthoudt wel even de versie van zijn Playstation tegoed want niet op elke versie is het tegoed inwisselbaar.

 

De spelcomputers waarbij je het tegoed wel kan verzilveren zijn de PS Vita, PSP, PS3 en natuurlijk de PS4. Binnenkort komt de PS5 uit maar we moeten nog even wachten of het tegoed ook daar inwisselbaar zal zijn of niet. Wel weten we dat de release ontzettend gaaf gaat zijn! Tipje van de sluier, we kunnen de nieuwe PS5 waarschijnlijk pas tegen het eind van 2020 in de winkels verwachten. Nog even afwachten dus!

Gerelateerde artikelen

De #1 verkoop- en aankoopmakelaar voor Enschede

Een schaakspel koopt u bij schaakkoning

Dammen voor beginners