Losser Digitaal
Image default
Aanbiedingen

Waarom je een refurbished iPhone moet kopen

In het kort; geld besparen. Je kunt je zuurverdiende geld maar 1 keer uitgeven en een nieuw setje kleding of een keer uiteten is natuurlijk ook leuk. De laatste jaren zie je steeds meer een opmars in refurbished iPhones, de reden hiervoor is dat ze bijna niet van nieuw te onderscheiden zijn en dat ze hun waarde goed vasthouden. De kwaliteit is helaas niet overal hetzelfde van deze apparaten. Veel aanbieders bieden verschillende gradaties aan zoals A-grades en B-grades. Dan heb je ook nog de aanbieders die Premium Refurbished iPhones aanbieden, net weer een stapje beter dan de rest.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een eerder gebruikte telefoon welke compleet gereviseerd en schoongemaakt is. Dat betekend dat deze voorzien is van nieuwe onderdelen, zowel van binnen als van buiten en vaak beschikt over de nieuwste software. Ook onderdelen die vaak mankementen vertonen na enige tijd zoals de batterij is vervangen voor een nieuw exemplaar. Door al deze aanpassingen is een refurbished iPhone kwalitatief vaak gelijkwaardig als een nieuwe telefoon, maar wel een stuk goedkoper.

Goedkopere prijs en net zo goed

Zoals gezegd is een refurbished iPhone vaak een stuk goedkoper dan een nieuwe iPhone. Door alle aanpassingen is deze ook nog eens vaak niet van nieuw te onderscheiden wat goed is voor je portemonnee. Daarbij help je ook nog eens onze mooie planeet een handje door te kiezen voor een refurbished iPhone, omdat er minder elektronisch afval op de vuilnisberg beland.

Gecontroleerd op technische mankementen

Veel aanbieders controleren hun telefoons op meer dan 50 technische punten om er zeker van te zijn dat ze in nieuwstaat verkeren. Ook alle accessoires worden meegeleverd. De garantie op je telefoon is vaak 1 tot 2 jaar, waardoor je met een gerust hart een refurbished telefoon kunt kopen.

Een originele iPhone oplader kopen?

Ben jij helemaal overtuigd om een refurbished iPhone te kopen en wil je een originele iPhone oplader erbij aanschaffen? Kijk dan eens op de website van Kabelmix.nl. Zij bieden veel verschillende kabels en opladers voor iPhones, iPad en MacBook opladers.

Gerelateerde artikelen

Intel Game PC kopen

Meer naamsbekendheid? Een animatie laten maken helpt.

E step voor thuis of op het werk; een goed idee?