Losser Digitaal
Image default
Sport

De expert in survival materialen voor evenementen

Ben je voor een evenement of trainingslocatie op zoek naar unieke hindernissen en andere survival materialen die je kunt huren? Schakel dan de hulp in van de specialisten van Bruggink Sports Constructions. Zij zijn de specialist op het gebied van hindernissen en obstakels voor indoor en outdoor evenementen. Deze experts voorzagen al vele sportscholen en verschillende obstacle runs van constructies. Ontdek samen met deze specialisten wat er mogelijk is voor jouw evenement of locatie. Niets is ondenkbaar! Samen gaan jullie bekijken wat voor constructies het beste passen bij jouw type evenement.

Een unieke sportconstructie op maat gemaakt

Bij deze specialist in sportconstructies kun je unieke survival materialen op maat laten maken, volledig naar stijl van jouw evenement of locatie. De leverancier levert survival materialen in zowel binnen- als buitenland. De specialisten hebben jarenlange ervaring en verzorgen survival materialen voor grote evenementen en obstacle runs, zoals Mud Masters. Je wordt geheel ontzorgd doordat het bedrijf de materialen zelf ontwerpt en maakt, voor jou opbouwt op locatie en na afloop ook weer afbreekt. De materialen zijn veilig en worden eerst goedgekeurd volgens bepaalde normen. Wanneer je bij dit bedrijf de sportconstructies laat ontwerpen, ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en vakwerk.

Schakel de hulp in van de experts in sportconstructies

Heb je interesse in op maat gemaakte obstakels voor bijvoorbeeld in je tuin, of wil je een evenementenlocatie voorzien van unieke hindernissen en obstakels? Neem dan contact op met Bruggink Sports Constructions voor een kennismakingsgesprek. Heb je een klein evenement met maar een paar deelnemers of zoek je materialen voor een grote locatie? Deze experts denken graag met je mee over de juiste materialen, hindernissen of de toepassing van een multifunctioneel trainingstoestel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je op zoek naar een permanente oplossing voor jouw locatie? Het is, naast het huren van hindernissen, ook mogelijk om de hindernissen en survival materialen te kopen. Maak een kennismakingsafspraak via de website.

Gerelateerde artikelen

keepershandschoenen houden je gezond!

Snel fit worden bij personal training IJsselstein

Op welke positie sta jij?