Losser Digitaal
Image default
Kunst

Kunst aan de muur bij jou thuis

Kunst aan de muur, dat wil iedereen wel. Het is ook bijna voor iedereen wel beschikbaar, maar waar begin je? Bij deze mooie Art gallery in Rotterdam. Ben je net verhuisd en heb je nog lege wanden? Of woon je al langer in een woning maar ben je nog steeds op zoek naar iets moois op de muur? Lijsten, posters, foto’s en andere ideeën zijn er genoeg, maar als je kunst aan de muur wilt is het vaak iets lastiger. Maar dat hoeft het niet te zijn. Met een bezoek aan de art gallery in Rotterdam helpen wij je met dat probleem.

Onze missie en visie van art gallery Rotterdam

Wij, van de art gallery in Rotterdam vinden dat kunst belangrijk is. Kunst in huis doet leven. Kunst hoort een plek in huis te krijgen.  Maar we snappen ook dat niet iedereen een dikke portonomee heeft voor een mooie en bekend kunstwerk. Dat is ook helemaal niet nodig. Wij verkopen kunst waarvan je nog jaren van kunt genieten. En het bijkomende voordeel, je koopt direct de kunst uit de studio, de art gallery in Rottterdam. Dat zorgt er voor dat de kunstwerken betaalbaar zijn.

Eerlijke prijs.

Wij verkopen origineel werk voor een eerlijke prijs. Een groot deel van onze collectie wordt in onze studio gemaakt, dat maakt het makkelijker om al een betaalbare prijs te vragen. Maar gelukkig delen ook kunstenaars van onze art gallery uit Rotterdam deze visie. Ze vinden namelijk dat kunst voor een groot publiek bereikbaar moet zijn. Waarom zouden alleen mensen met een diepe portemonnee van originele kunst mogen genieten? Wij helpen jou daarom met het uitzoeken van een kunstwerk wat bij jouw thuis op de muur past en wat ook nog eens past bij het budget dat je voor ogen hebt. Geen poster, foto’s of lijsten met teksten meer, maar een origineel kunstwerk van de art gallery in Rotterdam.Gerelateerde artikelen

Kunst kiezen

Meer marketeers zien waarde in brand experience centers

Grafkunst van RVS