Losser Digitaal
Image default
Wonen

Stoelpootdoppen

Nieuwe stoelen, nieuwe vloer, altijd een gedoe. De meeste stoelen hebben een ruwe onderkant waardoor het heel makkelijk is om de vloer te beschadigen. De meeste vloeren zijn erg kwetsbaar en het is makkelijk om met het blote oog de lelijke krassen op te merken. Natuurlijk wilt niemand lelijke krassen op zijn vloer, vooral niet als ze veel hebben gekost. De krassen op je vloer krijg je in de meeste gevallen er ook niet meer van af.

Vloerbeschermen

Gelukkig bestaat er een manier om je vloer toch te beschermen, je kan stoelpootdoppen aanschaffen. Stoelpootdoppen dien je onderaan de poot van de stoel te doen, deze zorgen voor een iets zachtere onderkant waardoor het schuiven van de stoelen makkelijker en veiliger gebeurt. Dankzij de stoelpootdoppen hoef je je geen zorgen meer te maken over lelijke krassen op je vloer.

Stoelpootdoppen aankopen is vooral handig als je kleine kinderen hebt, kleine kinderen kunnen geen stoelen opheffen waardoor ze de stoel schuiven over de vloer. Door de stoelpootdoppen is je probleem opgelost en kun je zorgeloos genieten.

Deze stoeldoppen kun je ook gebruiken voor je tuinmeubels, de meeste mensen hebben een vloer aangelegd in een deel van hun tuin, deze wil je het liefst ook krasvrij houden natuurlijk. Tuinmeubels zijn vaak zwaarder dan bijvoorbeeld keukenstoelen waardoor er meer geschoven wordt in de tuin.

Knutselen?

Heb je toevallig ook uniek knutselmateriaal nodig? Wist je dat je ook kan knutselen met stoelpootdoppen? Je kan unieke vormen en figuurtjes in elkaar knutselen met de stoelpootdoppen. Je kan deze doppen ook gebruiken om te verven, stempelen, iets heel anders van te maken, …. Stoelpootdoppen vinden is niet moeilijk, ze zijn overal wel verkrijgbaar. Deze doppen kun je in verschillende maten, vormen en kleuren verkrijgen online en in de winkels.

Prijzen

Stoelpootdoppen zijn niet zo duur van prijs. Natuurlijk hangt het af van welk materiaal je het wilt, de grootte, etc. je kan altijd verschillende winkels of webshops met elkaar vergelijken om dan de beste keuze voor jezelf te maken. Maar over het algemeen zoals eerder vermeld zijn stoelpootdoppen betaalbaar.

https://stoeldopshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe goed zijn slotenmakers nou echt?

Hoe kies ik de juiste kast voor mijn woonkamer?

Verhuisbedrijf Apeldoorn maakt verhuizen makkelijker.