Losser Digitaal
Image default
Wonen

Een betrouwbare, duurzame én betaalbare elektrische boiler kopen?

Een betrouwbare, duurzame én betaalbare elektrische boiler kopen?

De elektrische boiler DAT-Aparici Eficiente Plus voldoet aan al je wensen. Deze vernieuwde, energiezuinige boiler lijkt in principe op zijn voorganger, de DAT-Aparici Eficiente, maar deze heeft er wel wat PLUS punten bij. Deze vernieuwingen maken deze boiler tot een unieke elektrische boiler en is een van de beste in zijn soort, zeker voor deze prijs. 

 

75 jaar grensverleggend en vooruitstrevend.

Het bedrijf Nofer- Aparici is afkomstig uit Spanje maakt reeds 75 jaar elektrische boilers.  Zij gebruiken hun opgedane kennis om revolutionaire, energiezuinige elektrische boilers te produceren. Zo ook bij de ontwikkeleing van deze DAT-Aparici Eficiente Plus waar ze hun design kwaliteiten hebben gekoppeld aan hun kennis op het gebied van boilers.

 

Alle PLUS punten op een rij.

Waar de DAT-Aparici Eficiente al een zeer mooie en compacte design boiler is, voorzien van 2 cilindrische tanken, 2 aparte verwarmingselementen en een energiezuinige ECO controller, gaat de PLUS nog 2 opvallende stappen verder. 

• Compact uiterlijk en fraai design

• 2 cilindrische tanks voor een beproefde en super snelle opwarming

• Enorm goed geiïsoleerd

• Uitgerust met een Smart ECO Controller

• 2 droge weerstanden 

• 2 elektronische anodes

 

Wat is een droge weerstand?

De elektrische boiler Eficiente Plus heeft 2 droge weerstanden. door dit foefje kunnen de verwarmingselementen niet in direct contact komen met het water in de ketel. De elementen worden namelijk beschermd door een omhulsel. Zo heeft kalk geen kans om te hechten aan de elementen.
Minder kalkafzetting is minder energieverbruik!

 

Wat zijn elektronische anodes?

Deze vernieuwde elektrische boiler heeft een uniek onderdeel, in dit geval zelfs 2; elektronische anodes. Een normale magnesium anode die ervoor zorgt dat de glas emaille binnenketel beschermt wordt moet elke 2 jaar vervangen worden. Elektronische anodes gaan tot wel 3 á 4 x langer mee dan normale magnesium anodes! Minder vaak een anode vervangen is minder onderhoud. Wie wil dat nu niet?


Dus daarom dus de Plus.

Minder kalkafzetting in de boiler, ontzettend energiezuinig, nagenoeg geen onderhoud, dat maakt deze boiler puur goud!

De boiler is te koop via de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Gerelateerde artikelen

Hoe verkoop je je huis met een Makelaar Nijker?

Je woning brandveilig maken

Inpakken tijdens je verhuis