Losser Digitaal
Image default
Tech

Overzichtelijk je uren bijhouden als zzp’er

Ben je als zzp’er op zoek naar een uren app omdat je Excel sheet toch niet zo overzichtelijk is als je dacht? Je bent niet de enige. Veel zzp’ers komen erachter dat een Excel sheet met je gewerkte uren niet altijd voldoet. Het is niet alleen onoverzichtelijk en onduidelijk, maar je loopt ook nog de kans op foutieve uren registratie waardoor je minder uren registreert dan daadwerkelijk nodig waren.  Met een uren registratie app voorkom je dit probleem en weet je zeker dat je geregistreerde uren kloppen.

Houd die uren bij!

Het is zo belangrijk, je wilt niet dat je meer uren aan het project besteed dan je had ingepland en daardoor je niet je vooraf afgesproken uurtarief behaald. Het bijhouden van je gewerkte uren per opdrachtgever is daarom zeer belangrijk en dit heeft daardoor ook een hoge prioriteit. Bovendien is een app veel overzichtelijker dan een Excel sheet en daardoor zal je dus minder snel fouten maken in uren registreren of uitbetaling van uren. Bovendien bieden sommige van deze apps een stopwatch modus aan die ervoor zorgt dat je uren op de seconde worden bijgehouden. Het enige wat jij dan hoeft te doen is je taak te selecteren, op start te klikken en op stop te klikken wanneer je klaar bent.

Kosten voor een uren app

Urenregistratie programma’s voor grote bedrijven zijn niet goedkoop en kosten al snel bakken met geld. Complexe systemen, nauwkeurige aanpassingen en berekeningen zorgen voor hoge kosten bij ontwikkeling en onderhoud. Zzp urenregistratie hoeft niet zo nauwkeurig of per taak apart afgesteld te zijn. Je bent namelijk de enige werkzaam in je bedrijf en daardoor hoeft er maar rekening te worden gehouden met een persoon, jij zelf.  Sommige bedrijven bieden een urenregistratie voor zzp aan zonder hier geld voor te vragen. Zo is er bijvoorbeeld Keeping, die je helpt met het bijhouden van uren en waarvoor jij niks hoeft te betalen.

https://keeping.nl/urenregistratie-zzp

Gerelateerde artikelen

Complete set off grid zonnepanelen

Met een scooter in Eindhoven kom je overal!

Waarom moet jij nu beleggen in aandelen?