Losser Digitaal
Image default
Tech

.Net developer via NetRom Software

.NET Developer inhuren. Waar let ik op?

Als eerst is het goed om duidelijk te hebben wat een .NET Developer is en wat zo iemand doet. Een .NET Developer heeft zich gespecialiseerd in .NET programming en ontwikkelt en implementeert applicaties, software en weboplossingen. .NET programming is één van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld, die zich steeds sneller ontwikkelt. Eén van de grote voordelen van deze ontwikkeltaal is dat applicaties en bibliotheken niet meer hoeven omgezet te worden naar een andere programmeertaal. Met als resultaat een sneller en eenvoudiger ontwikkelproces.

Tegenwoordig komen er steeds meer .NET developers beschikbaar om in te huren. Maar niet elke .NET developer kan evenveel waarde leveren. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de volgende twee factoren die een .NET developer kan onderscheiden van de rest.

.NET Skills

Als eerste is het belangrijk dat een .NET Developer beschikt over de meest actuele kennis. Daarom heeft NetRom haar eigen NetRom Academy en biedt ze haar .NET Developers intensieve begeleidingen en trainingen aan. NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en heeft daarmee een grote knowledge base opgebouwd. De .NET developers van NetRom kunnen hierdoor met hun brede en diepe kennis, organisaties vakkundig ondersteuning bieden met het ontwikkelen van web-based oplossingen van begin tot eind. 

.NET Extra

Naast het beschikken over de juiste kennis, zijn enthousiasme, betrokkenheid en goed samen kunnen werken onderscheidende eigenschappen van een goede .NET Developer. Elke (beetje ervaren) .NET Developer kan braindead een code schrijven. Maar wat nou als de .NET developer ook nadenkt en zich uitspreekt over de ontwerpen, het onderhouden en testen van applicaties? Bij NetRom werkt een .NET developer niet voor u , maar juist mét u als opdrachtgever. Dit maakt het werk niet alleen leuker voor beiden partijen, maar levert meestal ook sneller en beter resultaat.

Dus zijn deze onderscheidende factoren ook voor u belangrijk als potentiële opdrachtgever? Dan raden wij u zeker aan om meer informatie te bekijken op de site van NetRom!

 

https://www.netrom.nl/

Gerelateerde artikelen

Het belang van telefoonhoesjes in een digitale wereld

Een zakelijke auto kopen: dit moet je weten

Online en offline machiens: een vergelijking van toepassingen en functionaliteiten