Losser Digitaal
Image default
Tech

Mobiele bereikbaarheid en ICT voor de zorg dankzij Vcare

Hoe zorg en ICT vereenvoudigt kunnen worden

Goed nieuws voor klanten die gebruik maken van het Vcare connect platform. Vcare en CGM CALL MANAGER gaan samenwerken om huisartsenposten te voorzien van een geïntegreerde oplossing tussen het HAPIS van CGM en de Vcare connect omgeving. Vcare toont hiermee wederom aan dat communicatie tussen zorg en ICT verbeterd kunnen worden door geïntegreerde oplossingen tussen meerdere systemen die momenteel al gebruikt worden. Het doel van Vcare is altijd al geweest om de werkdruk en het werkproces van huisartsenposten, apotheken, thuiszorg instellingen én MKB bedrijven te vereenvoudigen. We leggen hieronder de voordelen uit van Vcare connect en het dashboard managementinformatie systeem.

Wat is Vcare connect en Vcare software?

Vcare heeft als doel om communicatie in de zorg zo simpel efficiënt en veilig mogelijk te maken tussen alle gebruikers. Vcare ontwikkelt veilige communicatie oplossingen en legt verbindingen tussen patiënten, cliënten, collega’s en leveranciers voor diverse branches. Vcare biedt professionele communicatie in de zorg op de volgende manieren:

  • Een vaste telefonie integratie waarbij Vcare toestellen door bypasses en noodoplossingen geïntegreerd kunnen worden in geval van storing of calamiteit. Vcare garandeert een uptime van 99,99%;
  • Mobiele telefonie (mobile connect) oplossingen waarbij vast naar mobiel integraties bestaan, doorschakel functies en aangepaste voicemails;
  • Handige webbased communicatieplatform waar u gebruik kunt maken van divers Vcare apps. Elke app biedt een unieke functionaliteit, zoals automatisch terugbellen, fax to email, automatisch gesprekken opnemen, automatisch herhaalrecepten en telefoonverkeer herrouteren;
  • Integratie oplossingen met bestaande huisartsinformatiesysteem, via single sign-on met toegang tot eigen informatiesystemen en communicatiesystemen.

Voordeel van koppeling met HuisartsInformatieSysteem (HIS)

Een belangrijke reden voor het succes van het Vcare platform is de integratie met het Huisarts Informatie Systeem (HIS) die huisartsen gebruiken. Deze applicatie is het belangrijkste stukje software voor huisartsen voor het gebruik, opslaan en bewerken van patiëntgegevens.

Vcare heeft sinds 2019 de integratie ontwikkelt met het HuisartsInformatieSysteem HIX van Chipsoft. HiX van ChipSoft ondersteunt zowel huisartsenpraktijken als huisartsenposten, ziekenhuizen, klinieken, GGZ-instellingen en revalidatiecentra en is het grootst HIS softwaresysteem in Nederland. Hiermee heeft Vcare een stevige basis bij zorginstellingen in heel Nederland. Vcare bedient al meer dan 80% van alle huisartsenposten in Nederland en dat aantal groeit nog steeds.

Gebruik je al de CGM applicatie? Dit zijn de voordelen

Dankzij de slimme oplossingen van Vcare en CGM kunnen gebruikers nu nóg gemakkelijker inloggen. Door te blijven innoveren zullen beide partijen nieuwe functies toevoegen die functioneel zijn voor de gebruiker. Binnenkort wordt bijvoorbeeld de mogelijkheid tot gespreksopnames toegevoegd zodat, degene die bevoegd is, eenvoudig het gesprek kan terugluisteren. Wat direct beschikbaar is, is patiënten direct terugbellen vanuit het CGM platform. De gebruiker kan direct het juiste telefoonnummer kiezen en bellen, ook als er meerdere telefoonnummers geregistreerd staan bij de patiënt. En bij inkomende oproepen wordt er, aan de hand van het telefoonnummer, direct een suggestie getoond van wie de beller is zodat de gebruiker direct de juiste patiëntgegevens voor zich heeft op het scherm.

Mobiele en vaste telefonie in de zorg

Vcare ontwikkelt al jarenlang telefonie voor de zorg met slimme functionele oplossein die bijdragen aan het verlagen van de werkdruk. Door continu te blijven innoveren met nieuwe oplossein én door slimme samenwerkingen aan te gaan met strategische partners, behoort Vcare tot één van de grootste telefonie aanbieden voor zorginstellingen in Nederland. Tijden veranderen en door veranderingen binnen de zorg staat er steeds meer druk op de zorgverlener. Bij Vcare zetten we de zorgverlener centraal door deze de beste mogelijk communicatie oplossingen te bieden die het werk leuker, minder belastend en efficiënter maken.

https://www.vcareconnect.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom moet jij nu beleggen in aandelen?

Het belang van telefoonhoesjes in een digitale wereld

Waarom een crypto trading bot een goed alternatief is