Losser Digitaal
Image default
Tech

Beter geïsoleerde elektrische boilers zorgen voor minder energieverbruik.

Beter geïsoleerde elektrische boilers zorgen voor minder energieverbruik.

Fabrikanten van elektrische boilers maken gebruik van nieuwe technieken en de allernieuwste materialen zodat u kunt profiteren van lagere energiekosten. Energiebesparen was nog nooit zo makkelijk.

De fabriek waar de elektrische boilers van het merk DAT wordt gemaakt is hard bezig geweest om hun elektrische ketels zo energiezuinig mogelijk te maken.

Door gebruik te maken van het nieuwste soort plyurethaanfoam zijn de boilers wel wat zwaarder maar het zorgt er ook voor dat het boilerwater aantoonbaar langer warm blijft. De elektrische boilers van DAT worden in de EU gemaakt en zijn uiterst betrouwbaar. De elektrische ketels hebben dan ook hoge energielabels. Meestal een A- of een B label.

 

 

DAT is een van de grootste boilerfabrikanten in Europa en in eigen land een A merk met meer dan 75 jaar ervaring in het produceren van elektrische boilers.

Er zijn verschillende modellen te verkrijgen;

De DAT-Nofer bijvoorbeeld, uitgerust met een 1500 Watt zorgt dat er een snellere opwarmingstijd mogelijk is en de dikke foam isolatiewand zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Als u bijvoorbeeld dag-nacht stroom heeft kunt u daar behoorlijk wat energie mee besparen.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is er een met een SMART controller. Dit is een energie zuinige boiler met Energielabel B.

Met een diepte van slechts 28 cm en een mooi clean uiterlijk maakt dat de elektrische boiler gewoon in het zicht gehangen kan worden.

De DAT-Aparici Eficiente SMART elektrische boiler is voorzien van twee tanken met in iedere tank een eigen anode en verwarmingselement.

Je kunt kiezen uit een 800, 1200 of 2000watt, iets wat de elektrische boiler interessant maakt voor grote projecten, zomerhuisjes en campings waar niet altijd veel stroom aanwezig is.

Van hetzelfde merk is er nog de ECO Smart. Deze eleketrische boiler heeft een Smart controller en heeft een energielabel B gekregen. De SMART controller meet gedurende 7 dagen uw verbruik waarna de boiler zichzelf programmeert aan de hand van een bepaald algoritme zo dat er zomin mogelijk energie wordt verbruikt.

De meeste elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal gemonteerd worden. Dus wilt u een boiler kopen, surf dan eens naar de website van elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen installateur

Waarom een achteruitrijcamera?

De kosten van restafval verminderen door afvalpersen