Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Wil jij op vakantie naar de Algarve twijfel dan niet langer

Ontdek de Algarve met Algarve tips.

De meest toeristische regio van Portugal is de Algarve Kleine baaitjes, kliffen, rotsen, een verrassende natuur ontdek het met Algarve tips De Algarve is volledig ingesteld op toeristen zal je denken, maar dit is niet overal zo. Je kan ook hele rustige plekjes vinden zoals (bijna) geheime stranden, kleine echte Portugese restaurantjes, typische Portugese markten en nog veel meer

Wij delen deze Algarve tips graag met jou!

Actief tijdens jouw vakantie in de Algarve! De Algarve is de perfecte plek om te surfen, kajakken, snorkelen, suppen, fietsen, paardrijden, vissen of te wandelen. In de avond ga je naar een van de vele leuke restaurants of bars. Wil jij naar het einde van de wereld dan ga je naar Sagres. Wil jij de wilde natuur zien dan ga je naar Aljezur. Wil jij naar het hoogste gebergte dan ga je naar Monchique. De Algarve heeft zoveel moois. Wil jij al op vakantie naar de Algarve?

Het weer in Algarve

Met jaarlijks gemiddeld meer dan 300 dagen zon per jaar is de Algarve een van de zon-nigste plekjes van Europa! In de zomer is er gemiddeld zelfs meer dan 12 uur zon per dag, en eigenlijk geen regen.

Het bijzondere aan de Algarve

Bijna overal is het oude centrum van de dorpjes nog volledig intact en er zijn prachtige stranden en kleine baaien, bescherm door hoge kliffen en rotsen. Dit zijn de bijzondere plekken en vaak vind je aan deze stranden verder niks, ook geen restaurant. Natuurlijk wil iedereen wat anders tijdens zijn vakantie in de Algarve en daarom hebben wij ook heel veel verschillende tips. Wanneer je er niet uit komt, schakel ons van Algarve tips dan in en wij helpen jou persoonlijk aan de leukste vakantie in de Algarve. (Hier zijn geen kosten aan verbonden) 

http://www.algarvetips.nl

Gerelateerde artikelen

Stempel kopen

Dit moet je weten over de hond registreren

Camper Isoleren: Waarom het belangrijk is en hoe je het kunt aanpakken