Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Waar vind je in Nederland goed smaaktabak voor de waterpijp?

De overheid doet er alles aan om roken te ontmoedigen. En dat is goed ook. Want roken veroorzaakt veel nare ziektes. Toch zijn er mensen die nog steeds graag een sigaretje opsteken of een waterpijp roken. Ze weten de risico’s, maar nemen die voor lief. Voor die groep mensen wordt het zo langzamerhand steeds moeilijker om smaaktabak te kopen. En smaaktabak heb je toch echt nodig, wil je een shisha roken.

Veel bedrijven verkopen inmiddels geen tabak meer voor waterpijpen. Door de hoge accijnzen en btw is het geen winstgevend product meer en is het niet interresant om nog te verkopen. Bij Shishahut vonden we een alternatief voor het bekende waterpijptabak, het zijn steentjes welke voorzien zijn van een aroma. Dit is een duits product en bevat geen nicotine. Dat is voor je gezondheid al een hele verbetering.

De steentjes worden dampsteentjes genoemd en ze zijn verkrijgbaar in allerlei lekkere smaakjes, waaronder, citroen, limoen, aardbei, whiskey, chocolade, cola, koffie, appeltaart, druiven, 2appel, pruim, mandarijn en nog heel veel andere smaakjes. De steentjes werken net zoals het waterpijptabak. Je legt wat steentjes met aroma op je tabakskop, je doet er een zilverpapiertje omheen, vervolgens prik je hier wat kleine gaatjes in. Dan gaat het waterpijpkooltje bovenop de tabakskop en kun je gaan roken.

De dampsteentjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende potjes. Het kleine potje kost gemiddeld rond de 6 euro, de grote rond de 13 euro. Voor Belgische klanten is het vanwege overheids redenen niet mogelijk om deze artikelen bij een Nederlandse webshop online te kopen. Deze mogen in Belgie alleen in een fysieke winkel worden gekocht. De Nederlandse overheid is hierin minder streng. In Nederland kun je dampsteentjes gewoon online bestellen en thuis laten bezorgen. De steentjes zijn onder andere verkrijgbaar bij Shishahut.nl. In deze shop vind je naast smaaktabak nog veel andere waterpijp gerelateerde artikelen.

Gerelateerde artikelen

Overal warm water met de Arca butaan propaan geiser

Hoe een tf backpack mijn leven heeft gered

De koning van de wijk worden met een Berg Buddy