Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Stempel kopen

Doe-het-zelf stempels kopen voor meer flexibiliteit

Er bestaan een heel aantal standaard stempels die door iedereen gebruikt worden. Denk maar aan stempels met ‘betaald’, ‘vertrouwelijk’ of datumstempels. Wanneer u echter een specifieke tekst in een stempel kopen wilt, dan heeft u twee mogelijkheden. Ofwel laat u een stempel maken met de gewenste tekst. Ofwel koopt u een doe-het-zelf stempel. De eerste mogelijkheid, een stempel laten maken met uw tekst, heeft een grote beperking. U krijgt dan maar één tekstje dat u niet meer kunt veranderen. U kunt het dan ook maar voor één enkele toepassing gebruiken. Wanneer u echter een letterstempel koopt die u zelf kunt aanpassen, krijgt u veel meer mogelijkheden. U behoudt de stempel en wijzigt telkens de tekst zoals u die wenst. Zo kunt u de stempel eindeloos gebruiken en telkens opnieuw die tekst in de stempel plaatsen die u op dat moment nodig heeft. Uiteindelijk is het misschien voldoende om slechts één of slechts enkele stempels te kopen, en dit voor al uw toepassingen.

 

Kies die online stempels die perfect bij uw werkzaamheden passen

Als u beslist om online stempels aan te kopen, kijk dan welke stempel u precies nodig heeft. U heeft de keuze tussen stempels van 2 tot 6 lijnen tekst. Bij de stempel krijgt u één of meerdere letter/cijfersets. Bekijk voor elke stempel goed de grootte van de letters. Bij bepaalde van onze stempels kunt u in een en dezelfde stempel verschillende hoogtes van letters plaatsen. Dit geeft u nog extra mogelijkheden. U krijgt er ook nog een pincetje bij om de letters en cijfers makkelijk in de stempel aan te brengen en te verwijderen. En wist u ook dat u niet alleen letterstempels maar ook datumstempels kunt kopen die u zelf kunt aanpassen? Wij hebben ze ook in ons gamma.

 

Maak uw keuze en bestel online

U kunt onze stempels perfect via internet aankopen. Als u vandaag nog voor 15:00u online stempels aankoopt, worden ze vandaag nog verstuurd. U krijgt ze zeer snel geleverd op het gevraagde adres. Betalen doet u via de gangbare betalingsmogelijkheden. Welke stempel u ook kiest, wij zorgen voor de perfecte afhandeling van uw order.

 

Andere soort stempels: Branstempels

Naast deze stempels werd er In 1901 in het toenmalige postkantoor vanuit Den Haag de proeven genomen met een zogenaamde brandstempel. Het werkt als volgt; Het (brand)stempel wordt boven met een petroleumvlam verhit waarna de stukken werden gestempeld. Het resultaat is dat de stempelafdruk in het papier werd geschroeid.

Gerelateerde artikelen

Elektrisch varen: een duurzaam alternatief

vriendinnenuitje

Dit moet je weten over de hond registreren