Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Simpele drankspellen voor in de kroeg!

Drankspellen worden allang niet meer alleen bij iemand thuis gespeeld of op feestjes. Drankspellen worden ook vaak gespeeld in de kroeg zelf. Of je nou aan het begin van de avond zit en je wilt nog wat indrinken of je verveelt je in de kroeg, een drankspel is altijd een goed plan! Verzamel een aantal vrienden aan de bar, bestel een aantal shots en spelen maar.

Maar wat zijn nou gemakkelijke spelletjes om te spelen aan de bar in de drukte? Wij hebben de leukste spelletjes samengesteld die gemakkelijk in de kroeg te spelen zijn voor iedereen!

 

Dobbelen

Aangezien er maar weinig ruimte is in de kroeg en het vaak erg luidruchtig is, is het belangrijk om een simpel spel te hebben waarbij niet gepraat hoeft te worden. Dobbelstenen zijn de ideale manier om een drankspel te spelen in de kroeg. Zo zijn er met de dobbelstenen verschillende soorten spellen te spelen.

  1. Mexen
  2. Wie gooit het meeste aantal ogen?
  3. Shut the box

Kaartspellen

Ook kaarten kunnen gemakkelijk gebruikt worden om een drankspel aan de bar te spelen. Houd het kaartspel kort en simpel zodat het voor iedereen duidelijk blijft. Zo zijn er verschillende spellen waarbij de verliezer zijn glas bier aan de bar moet leeg drinken. Voorbeelden van simpele drankspellen met kaarten zijn bijvoorbeeld:

  1. Hoger – lager
  2. Fuck the dealer
  3. Zwart of rood

Simpele drankspellen

Heb jij nou geen pakje kaarten bij de hand om drankspellen met kaarten te spelen? Of ben jij de dobbelstenen vergeten? Geen probleem! Want ook zonder attributen kunnen wij voor jou een leuk spel bedenken. Want een beetje lol en spanning kan ook wel zonder een pakje kaarten of dobbelstenen. Simpele drankspellen zijn bijvoorbeeld ook;

  1. Vijfen
  2. Steen-papier-schaar
  3. Flesje draaien

Geen avond in de kroeg zal na het lezen van dit artikel nog hetzelfde zijn. Succes en drink met mate!

Gerelateerde artikelen

Wat is Mindfulness?

Stempel kopen

Genieten van Pitch en Putt