Losser Digitaal
Image default
Kunst

Kindertijd herbeleven is het mooiste

Met een leuk schilderen op nummer canvas kunt u oude herinneringen naar boven halen. U heeft vroeger vast wel eens een schilderij gemaakt aan de hand van schilderen op nummer. U kreeg dan een groot doek met verschillende lijnen die een tekening vormden. In de vakjes staan nummers. Diezelfde nummers staan op de bijhorende verf. De bedoeling is dan dat u de vakjes de kleur geeft van de bijhorende verf. Zo vormt u uiteindelijk een ontzettend gaaf schilderij met de juiste kleuren. Ook als je zelf niet goed kan tekenen, kan je alsnog een prachtig kunstwerk maken. Dit maakt het geschikt voor jong en oud.

Veel opties mogelijk

Wij hebben schilderijen op nummer voor iedereen. Zo zit er altijd wel een tussen die u aanspreekt om te maken. Als u gek bent op dieren hebben wij een schilderen op nummer canvas van een leeuw, maar ook van paarden en honden. Wanneer u een speciale band heeft met een stad, hebben wij die stad vast ook in ons assortiment. Op die manier kunt u zelf een schilderij maken en kan de stad die een plekje in uw hart heeft, ook een plekje in uw huis krijgen. Natuurlijk kunt u hier ook iemand mee verrassen, het is een ontzettend leuk en origineel cadeau!

Volledig pakket

Wanneer u een schilderen op nummer canvas bij u koopt, hoeft u nergens zelf aan te denken. Wij leveren een volledig pakket bij u aan zodat u meteen aan de slag kan. De kwasten die er bij zitten zijn van goede kwaliteit en kunnen worden bewaard voor komende schildersessies. De verf die u overhoudt kan ook opnieuw worden gebruikt bij eigen schilderijen. Daarnaast leveren wij ook de juiste materialen aan om uw schilderen op nummer canvas op te hangen. U hoeft dus niet naar een bouwmarkt of creatieve winkel voordat u ons pakket koopt. Helemaal ideaal nu alle winkels gesloten zijn!Gerelateerde artikelen

Cobra Art Company: Hotspot in de kunstwereld

Een korte geschiedenis van neonverlichting

Creatief zijn met het schilderen op nummer