Losser Digitaal
Image default
Kunst

Cobra Art Company: Hotspot in de kunstwereld

Als je ergens je ogen uit kan kijken is het wel bij de galerieën van Cobra Art Company. De door het tweetal, Mike en Jeanette in 1983 opgerichte (online)kunstwinkel is een plek waar al je zintuigen op scherp zullen staan. Geprikkeld door de kleuren en kunstzinnigheid staan de twee eigenaren voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om de collectie aan je te laten zien.

 

Waarom een bezoekje aan Cobra Art de moeite waard is

 

Als je een kunstliefhebber bent spreek dit voor zich natuurlijk! De gehele inhoud van de online winkel en de galerieën bestaat uit de mooiste foto’s op plexiglas, schilderijen, sculpturen en objecten. Een echt must see voor de art lovers onder ons.

 

Menig nationale en internationale fotografen en kunstenaars werken met Cobra Art samen om de mooiste kunst te creëren. Deze stukken worden vanuit de hele wereld gekocht en gehuurd door winkeliers, architecten, hoteleigenaren, designers en projectontwikkelaars.

 

Gegarandeerd zal je dus je ogen uitkijken wanneer je de galerie in Veenendaal of de online catalogus een bezoekje brengt.

  

Masterpiece collection

 

Niet alleen verkoopt Cobra Art mooie stukken kunst maar hebben zij ook nog een speciale collectie waarin je ware masterpieces kunt bewonderen. Deze collectie, de masterpiece collection, wordt ontworpen door middel van bijzondere materialen zoals: liquid gloss, metaalverf en hars. Door de ongebruikelijke materialen ontstaan er unieke kunstwerken die je nergens anders tegen komt! Alle stukken zijn in gelimiteerde oplages te verkrijgen en zijn dus stuk voor stuk helemaal uniek in zijn soort!

 

Waar kun je Cobra Art vinden?

 

Zoals eerder al is aangegeven heeft Cobra Art een website waarop je een greep uit de collectie kan bewonderen. Het hoofdkantoor vestigt zich in Veenendaal waar nationale en internationale designers, architecten en winkeliers persoonlijk stukken komen uitzoeken.

 

De kunstwerken zijn gelukkig niet alleen daar te bewonderen. In Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Düsseldorf hebben zij galerieën geopend zodat iedereen de bijzondere stukken kan bekijken. Deze locaties zijn voor iedereen open maar let op, je dient vooraf wel een afspraak te maken voordat je de winkel komt bezoeken! 

Gerelateerde artikelen

Ontdek de unieke wereld van kunst op maat gemaakt

Een mooie kunstprint aan de muur

Licht, beeld en geluid. Het draait allemaal om een brand experience