Losser Digitaal
Image default
Gezondheid

Hoe geniet je zo lang mogelijk van je gekleurde haar?

Als jij je haar wel eens verft, is het je vast wel eens opgevallen. De mooie nieuwe haarkleur begint soms na een korte tijd alweer wat valer te worden. Dit is natuurlijk hartstikke zonde en wil je liever niet hebben. Daarom hebben we in dit artikel wat tips gezet, waarmee jij jouw geverfde haarkleur langer mooi kan houden. 

Vermijd de volle zon

Na lang in de kappersstoel te hebben gezeten voor een mooie haarkleur is het niet zo verstandig om in de volle zon te gaan genieten van een kopje thee of koffie. Dit is natuurlijk wel heel erg lekker, maar niet de beste optie voor je haarkleur. Het haar wordt lichter bij blootstelling aan zonlicht. Dit geldt niet alleen voor je haren, maar eigenlijk voor alles wat pigment bevat. Zit je zo af en toe even in de zon, dan is dit natuurlijk echt geen ramp, maar wanneer je elke dag vol in de zon gaat zitten, kan dit ervoor zorgen dat je haarkleur sneller verdwijnt en minder mooi wordt. Het is dus aan te raden om niet de dag voordat je op zonvakantie gaat je haren te laten verven. Dit is echt zonde van je geld. Je zou wel je extensions kunnen verven en deze uit kunnen doen op het moment dat je op vakantie gaat of een dagje in de volle zon wilt zitten. Zo blijft de kleur langer mooi! Extensions kopen kan bij Hairextensions Voordeel.

Kijk goed naar welke shampoo je gebruikt

Het wassen van je haren met de juiste shampoo is één van de belangrijkste dingen wanneer jij jouw haarkleur zo lang mogelijk mooi wilt houden. Wij raden onze klanten dan ook aan om de shampoo van Balmain te gebruiken. De shampoos van Balmain zijn handig in gebruik, ruiken heerlijk en beschermen de haarkleur tegen verbleken. Je verzegelt bij gebruik kleurpigmenten en dit resulteert uiteindelijk in een rijkere en langer houdbare kleur. Jouw haarkleur straalt de komende maanden en je hebt er geen omkijken meer naar!

Haarverf van goede kwaliteit

Het gebruik van een professionele haarverf is ook echt een aanrader. Een professionele haarverf is van betere kwaliteit. De haarverf beschikt ook over een hogere concentratie aan werkzame ingrediënten. Het pigment dringt daardoor dieper in het haar door en dat zie je terug in het eindresultaat. Het prijsverschil is in de meeste gevallen niet eens heel erg groot. Bij Hairextensions Voordeel gebruiken ze ook uitsluitend professionele haarverf. 

 

 

Gerelateerde artikelen

Breda's Beste Fysiotherapiepraktijk

De kracht van propolis: natuurlijke genezing onder de microscoop

Optimaal Welzijn door Persoonlijke Chiropractische Zorg