Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Maak promotie voor je webshop met bedrukte tape

Heb jij een webshop en ben je constant op zoek naar nieuwe manieren om reclame te maken voor je bedrijf? Een nieuwe manier om je webshop te onderscheiden van de concurrentie is tape bedrukken. Er zijn verschillende soorten bedrukte tape die je online kan bestellen. Het is bovendien niet moeilijk om tape te laten bedrukken. Je kan eenvoudig je logo of een tekst invoeren en je ontvangt de bedrukte tape vervolgens thuis of op kantoor.

Een onderscheidende manier

Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om reclame te maken voor je bedrijf. Vooral webshops zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden om zich te onderscheiden van de concurrentie. Ook het bedrukken van tape is een manier om je te onderscheiden van de concurrentie. Niet alle bedrijven maken gebruik van bedrukte tape om hun herkenbaarheid te verhogen. Laat je eigen logo of een tekst zoals de naam van je webshop drukken op het verpakkingsmateriaal en nog meer mensen zullen je naam herkennen.

Soorten bedrukte tape 

Naast de mogelijkheid om tape te laten bedrukken heb je ook de mogelijkheid om uit verschillende soorten te kiezen. De normale tape die we allemaal kennen die wordt gemaakt van PVC. Dit kunststof materiaal is erg sterk en gaat bovendien lang mee. Heb je echter een winkel met natuurlijke producten of wil je een natuurlijke uitstraling hanteren voor je verpakkingsmateriaal? Neem dan eens een kijkje naar de mogelijkheid om papier tape te gebruiken. Dit is een stuk duurzamer omdat het 100% recyclebaar is.

Tape laten bedrukken

Wil jij ook je verpakkingsmaterialen zoals tape laten bedrukken? Dat kan tegenwoordig door je logo of tekst online door te geven en vervolgens ontvang je de bedrukte tape eenvoudig bij je thuis. Je kan kiezen uit werkelijk alle soorten bedrukte tape en de minimumbestelling is vaak al vanaf 10 rollen. Wacht niet langer en bestel bedrukte tape met jouw logo of boodschap erop!

Gerelateerde artikelen

Tips voor het besparen op bedrijfskleding

Wat is purchase to pay en waarom wil je dit automatiseren

Hypotheek voor DGA