Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

5 redenen voor een vouwgordijn

Heb je al aan vouwgordijnen gedacht? Vouwgordijnen zijn niet alleen mooi en praktisch, ze creëren ook sfeer in huis! Je hebt geschikte vouwgordijnen voor vrijwel elke ruimte en raamtype. Met vouwgordijnen kun je gemakkelijk de hoeveelheid lichtinval bepalen en zorgt ook nog eens voor privacy. Er zijn verschillende mooie vouwgordijnen te vinden. We hebben de vijf grootste voordelen van een vouwgordijn voor je op een rij gezet. 

Ruimtebesparend

Een vouwgordijn neem weinig ruimte in beslag. Daardoor oogt een vouwgordijn luchtig. Een vouwgordijn is dan ook perfect voor kleine ruimtes en ramen. Zoals bijvoorbeeld een raam op je toilet. Nog een voordeel is dat de horizontale lijnen in een vouwgordijn optisch gezien de breedte van je raam benadrukken. 

Eenvoudig te bedienen

Je kunt een vouwgordijn eenvoudig bedienen. Aan de zijkant van een vouwgordijn zit een ketting die je met de hand kunt bedienen. Verder heb je ook vouwgordijnen met een elektrisch bedieningssysteem. 

Zonwerende functie

Vouwgordijnen hebben een isolerende werking dankzij hun zonwerende functie. In de zomer is je ruimte koel en in de winter houdt het zoveel mogelijk warmte binnen. 

Op maat

Een voordeel van vouwgordijnen is dat ze in verschillende maten en stoffen verkrijgbaar zijn. Van semi – tot volledig verduisterend materiaal. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Je hebt keuze uit standaardmaten en of op maat gemaakte vouwgordijnen. Zowel voor kleine als grote ruimtes. Is een standaard vouwgordijn geen optie voor jou? Laat je vouwgordijnen dan op maat maken. Dan ben je ervan verzekerd dat het vouwgordijn past en voldoet aan al jouw wensen en eisen.

Veel combinatiemogelijkheden

Vouwgordijnen komen in verschillende stoffen, kleuren, designs en motieven. Hierdoor kun je vouwgordijnen uitstekend combineren met andere type raamdecoratie zoals bijvoorbeeld gordijnen. 

Wil je meer weten over raamdecoratie?

Wil je meer weten over vouwgordijnen of wil je advies over de mogelijkheden? Neem dan vooral een kijkje op de website van raamdecoratie.com. Hier vind je een uitgebreid assortiment raamdecoratie. Van rolgordijnen tot vouwgordijnen en van gordijnen tot jaloezieën. Neem vooral ook een kijkje op ons Pinterest bord. Hier vind je heel veel inspiratie voor mooie vouwgordijnen.

 

https://www.raamdecoratie.com/

Gerelateerde artikelen

Wat je moet weten over een groene lening

De voordelen van een voertuigvolgsysteem

Alles over crypto