Losser Digitaal
Image default
Wonen

Uw boiler water snel op temperatuur met de DAT-Nofer

Uw boilerwater snel opgewarmd met de DAT-Nofer.

 

Maak kennis met de DAT-Nofer Quality-Pro. Een elektrische boiler van een zeer hoge kwaliteit, gemaakt in Europa en met lauter hoogwaardige materialen vervaardigd.

De fabriek van DAT bestaat inmiddels al meer dan 75 jaar, en zijn in het thuisland dan ook een A-merk.

De snelle opwarmtijd wordt mogelijk gemaakt door het 1500(!)Watt verwarmingselement. En omdat de isolatiewand van de DAT-Nofer lekker dik is en gemaakt van het nieuwste soort polyurethaan foam blijft het opgewarmde water ook nog eens super lang warm.

Zo kunt u energie besparen als u bijvoorbeeld dag-nachtstroom heeft.

 

 

De energiezuinige boilers van DAT worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten in Europa.

 

De elektrische boilers van DAT-Nofer Quality Pro worden gebruikt voor het verwarmen van bad, douche en wastafel water. 

De boilers zijn te verkrijgen in verschillende groottes; van het type Qualiti Pro heb je een 50, 80 en een 100 liter. Maar er worden nog andere modellen gemaakt.

Zo is er ook nog te verkrijgen van hetzelfde merk, de DAT-Aparici Eficiente, deze elektrische boilers hebben een geheel ander uiterlijk, je zou zelfs kunnen zeggen dat ze er mooi uitzien voor een boiler! Deze elektrische boilers zijn zeer plat en met de geringe diepte van slechts 28 centimeter kunnen deze elektrische boilers met hun fraaie uiterlijk met gemak in het zicht gehangen worden.

 

De elektrische boilers van DAT-Aparici Eficiente zijn, anders dan de eerder genoemde DAT-Nofer Quality Pro, uitgerust met een dubbele tank met in elke tank een eigen verwarmingselement en een eigen anode. Je kunt bij dit model ook nog kiezen uit verschillende Wattages; 800, 1200 of zelfs 2000Watt. Een uitkomst als de boiler ergens moet hangen waar niet altijd veel stroom aanwezig is zoals bij een zomerhuisje of op een camping.

De elektrische boilers van dit model zijn verkrijgbaar in 30, 50, 80 en 100 liter.

 

Dan is er ook nog de DAT-Aparici ECO Smart, deze boilers zijn zogenoemd; slim!

De ECO Smart meet namelijk de eerste zeven dagen uw verbruik en aan de hand van een speciaal algoritme programmeert de boiler zichzelf zodat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt.

Al deze boilers staan op de website van elektrischeboiler.eu. Neem eens een kijkje op deze overzichtelijk site voor nog veel meer informatie en handige tips en links.

 

 

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Gerelateerde artikelen

De mogelijkheden van een Cinewall

Glas in het plafond?

Goedkoop hostel Praag voor de beste vakantie in en naar Praag