Losser Digitaal
Image default
Wonen

Trapstrip in gebroken wit, doe mee met deze trend!

De trapstrip voor een veilige trap, was vroeger voornamelijk te krijgen bij de bouwmarkt. In schuurpapier achtig materiaal, of alleen maar in een zwarte variant…

 

Nog niet zo lang geleden schreef ik een artikel over de geweldige mooie gebroken witte trapstrip die wij in ons assortiment hebben. 

Het is nog niet zo bekend bij velen, maar inmiddels zijn er veel meer oplossingen voor een veilige trap met een antislip strip. Onze variant is van pvc, wat een lange levensduur heeft, maar ze zijn er ook in andere materialen, maten en zeker ook kleuren.

Op dit moment is de gebroken witte kleur toch echt dé trend! Je ziet het overal terugkomen, in woonmagazines, op pinterest & instagram en veel mensen worden er steeds opener in om hun interieur te delen ter inspiratie.

Dat vind ik echt ontzettend leuk om te zien, want why not? Inspiratie kan je overal vinden, ook in mooie restaurants waar ze wellicht een trap hebben. Vaak zie je de traptreden van natuurlijk hout en de stootborden in wit, daarbij past een witte trapstrip perfect.

Gebroken wit is zo’n neutrale kleur, dat je deze in je trap kan laten terugkomen, maar wellicht wel alleen in de muren van je halletje. Denk aan accessoires zoals mooie bohemian vloerkleedjes of juist wat meer traditioneel gemixt met donker bruin.

Geen wonder dat deze kleur een trend is, want wat kan je er veel mee!

 

Onze gebroken witte antislip trapstrip is ideaal voor elk soort ondergrond, of je nou een betonnen trap hebt of van hout. Met ons speciale gereedschap kan je de strip eenvoudig aanbrengen in minder dan één dag en creeer je veiligheid voor het hele gezin!

En mocht gebroken wit je kleur niet zijn, niet getreurd, wij hebben in totaal 8 kleuren in ons assortiment dus er zal zeker een kleur bij zitten die je bevalt.

 

Ik wens je veel succes met het inrichten en veiligmaken van je nieuwe trap & traphalletje!

 

Joyce

http://www.antisliprubbertape.com

Gerelateerde artikelen

Een warm welkom met automatische draaideuren

Zo regel je snel een professional voor een ontstopping in Rotterdam

Het beste advies over het kopen van een wasmachine wanneer je op zoek bent!