Losser Digitaal
Image default
Wonen

Hoge energielabels voor de nieuwe Wesen ECO.

Hoge energielabels voor de nieuwe Wesen ECO.

De nieuwste elektrische boilers van Wesen, zijn nu leverbaar met energielabel A/B.

Door de nieuwste technologieen te gebruiken is er nu een boiler gemaakt die voldoet aan de hoge eisen van deze tijd.

Ook over het design is goed nagedacht. De diepte van slechts 30 cm zorgt ervoor dat u de elektrische boiler gewoon in het zicht kunt hangen en in de meeste gevallen past de boiler zelfs in een keukenkastje. De boiler ziet er mooi uit met mooie rondingen en een clean uiterlijk.

De elektrische boilers van Wesen zijn voorzien van twee cilidrisch gevormde tanks met in iedere tank een eigen verwarmingselement. Dit zorgt voor een snelle opwarmtijd zonder dat dit meer energie kost en leidt het tot minder warmte verlies omdat de tanks kleiner zijn.

De Wesen ECO heeft een interactief bedieningspaneel en is erg eenvoudig is in gebruik.
U kunt de temperatuur selecteren en heeft u zo dus ook over het vermogen de controle.
De elektrische boiler heeft ook een slimme thermostaat. Deze slimme thermostaat onthoud uw huishoud gewoontes en speelt in op uw gebruik. Zodoende bespaart u dus ook weer op de energiekosten.

De meeste boilers van Wesen zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en zijn geschikt voor het gebruik voor douche, bad en wastafel.

De elektrische boilers van Wesen zijn zeer gemakkelijk te installeren en worden geleverd inclusief muurbeugel, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. U kunt er een drukregelaar bij bestellen, wat meestal nodig is als u in een flat woont waar de druk meestal niet constant is. Hier wordt namelijk vaak gebruik gemaakt van een hydrofoor. Deze drukregelaar zorgt voor een constante waterdruk in uw woning.

 

 

 

Elektrische boilers worden steeds beter door jarenlange ervaring.

Wesen is ontstaan doordat een aantal technische specialisten van een andere vergelijkbare fabriek vonden dat het produkt technisch gezien wel wat beter gemaakt zou moeten kunnen worden.

En dat is erg goed gelukt.

 

 

Voor alle informatie over deze elektrische boilers kunt u even gaan kijken op de website van elektrische boiler.eu

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over deze maar ook vele andere elektrische boilers kunt u eens een kijkje nemen op de website van elektrischeboiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis

Gerelateerde artikelen

De juiste prijs voor een woning bepalen

De Kenmerken die een Keuken Modern Maken

De beste deurklink kopen? Dat doe je met deze tips!