Losser Digitaal
Image default
Wonen

Antislipstrip is hét trapveiligheids product van deze tijd!

De Antislipstrip op je traptreden is een steeds meer voorkomend iets. We worden ons steeds bewuster van het feit dat ons huis niet alleen mooi en trendy, maar ook veilig moet zijn!

Hoe vaak zien we geen info op Pinterest, in de magazines of op tv over het stylen van ons huis, de laatste trends en wat vooral niet te doen qua kleur en stijl? Heel vaak, terwijl er nauwelijks wordt gesproken over veiligheid.

Het is toch een stuk belangrijk om een veilig huis te hebben en niet alleen een huis dat voldoet aan de trend en must haves van dit moment. Daarom wil ik je vandaag wat tips geven over veiligheid rondom de trap, zodat je deze mooi kan stylen.

Vroeger zag je vaak de infrees slipstrip, een trapstrip die in de gleufje in de traptrede wordt gedrukt. Dit is een erg tijdrovend & ingewikkeld klusje en daarom zijn er vandaag de dag veel meer opties om je traptreden veilig te maken.

Vaak worden er allerlei frutsels op de trap gelegd die nog naar boven moeten worden gebracht. Wist je dat dit één van de meest voorkomende redenen is waardoor met struikelt/van de trap valt?
Of wat dacht je van een vers geschilderde trap? Heb je net je trap opgeknapt en geverfd, blijken de traptreden heel erg glad te zijn geworden. Het duurt wel even voordat deze gladheid verdwijnt, dus daardoor is het beter een antislip oplossing te zoeken.

De traditionele trapmaantjes zijn ook niet echt meer van deze tijd, ze zorgen weer voor heel veel lijmresten op de trap als je ze er af haalt, plus schoonmaken is lastig. Zeker met huisdieren en kinderen worden deze stoffen trapmatjes erg snel vies!

Een andere oplossing die ik toch wel geweldig vind is een antislipstrip als zelfklevende tape. Hierbij heb je niet het probleem dat je een machine moet aanschaffen en handig moet zijn om een groefje in je traptreden te  te frezen. Deze zelfklevende tape is ideaal. Je knipt/snijdt hem in de juiste lengte of van je gehele traptrede of eventueel iets kleiner, en je plakt hem op de traptreden nadat je deze grondig hebt schoongemaakt.

Daarnaast is dit zo’n nieuw en innovatief product, dat deze niet meer zoals de standaard infreesstrip alleen maar in het zwart te krijgen is. De zelfklevende antislipstrip is verkrijgbaar in 8 kleuren waarvan ook trendy kleuren zoals beton grijs en gebroken wit!

Heb je toch weer de trendyness waar we allemaal zo van houden, in combinatie met veiligheid voor jou & je dierbaren 😉

http://www.antisliprubbertape.com

Gerelateerde artikelen

Goedkoop hostel Praag voor de beste vakantie in en naar Praag

Jacuzzi kopen

Verfraai Uw Slaapkamer met Goedkope Muurstickers