Losser Digitaal
Image default
Tech

Werken in de techniek doe je bij Kuijpers.

Werken in de techniek is het mooiste wat er is, althans dat vinden wij bij Kuijpers. Kuijpers is een professioneel technisch dienstverlener met ruim 1300 medewerkers en meerdere vestigingen door heel Nederland. Maar Kuijpers is bovenal in de kern een prachtig familiebedrijf dat al 100 jaar bestaat. Wij ontwerpen, bouwen én onderhouden een grote hoeveelheid aan technische installaties. Duurzaamheid en gezondheid spelen bij ons een grote rol. Werk je bij Kuijpers dan ben je onderdeel van grote projecten en werk je altijd op verschillende locaties. Jij bent niet bang voor een uitdaging en geen dag zal voor jou hetzelfde zijn. Bij Kuijpers ben je zo veel meer dan alleen een collega, je wordt onderdeel van de familie. Ben jij nog op zoek naar een baan in de techniek? Bij Kuijpers hebben we altijd verschillende vacatures, ook bij jou in de buurt!

Vacatures bij Kuijpers

Zo hebben we diverse vacatures werktuigbouwkunde, maintenance, elektrotechniek. Daarnaast hebben we ook veel vacatures open staan voor banen bij ons op kantoor zoals, contractmanager, directiesecretaresse of commercieel manager. Bij Kuijpers kun je altijd aan de slag! We zullen enkele van onze veel voorkomende vacatures verder uitlichten.

Vacatures werktuigbouwkunde

Als werktuigbouwkundige bij Kuijpers mag jij werken met de allernieuwste technologieën. Kuijpers verzorgt voor ontelbaar veel bedrijven de werktuigbouwkunde, vaak in combinatie met zaken als gebouwautomatisering, koeltechniek of andere soorten techniek. We hebben dan ook veel verschillende vacatures werktuigbouwkunde op allerlei niveaus. Van werktuigbouwkundig engineer tot projectleider of servicemonteur werktuigbouwkunde.

Vacatures technische bedrijfskunde

Staat duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel en heb jij ervaring in de technische bedrijfskunde? Kuijpers heeft voor jou als technische bouwkundige altijd een aantal mooie vacatures open staan. Als technisch bedrijfskundige ben jij de spil tussen de management en technische kant. Ga jij voor verduurzaming of gebouwautomatisering? Teamleider of projectmanager? Bij ons kan het allemaal.

Stages en traineeships

Zie jij jezelf in de toekomst werken in de techniek? Dat is niet zo gek. Met de ruime keuze aan banen is er altijd wel iets wat bij je past. Wil jij leren en werken combineren bij het fijnste familiebedrijf van Nederland? Hebben we op de website geen stage of traineeship staan dat aansluit bij jou? Neem dan gerust contact op of doe een open sollicitatie.

https://www.kuijpers.nl/jouw-carriere/vacatures-werktuigbouwkunde

Gerelateerde artikelen

De 6 diensten van De Computer Experts waar u niet zonder kan!

Sim Only Abonnementen: Waarom Ze Zorgen voor Lagere Kosten

Hoe een app je werk veiliger kan maken