Losser Digitaal
Image default
Tech

Wat is de beste smartwatch?

Er zijn er tegenwoordig heel veel op de markt, smartwatches. Door het bomen het bos niet meer zien is een bekende uitspraak die ook hier goed tot zijn recht komt. Veel verschillende merken bieden ook nog veel verschillende type smartwatches aan, dus succes met het uitzoeken van een slim horloge. Maar geen zorgen, wij zijn er voor jou om je verder te helpen! Wij hebben de smartwatches getest op verschillende aspecten en kijken daarnaast naar reviews van echte gebruikers. Zo vind jij de beste smartwatch van 2021 in slechts enkele, luttele seconden.

Een smartwatch uitgelegd

Een smartwatch, vrij vertaald: slim horloge, en dat is het ook. Smartwatches zijn tegenwoordig zo slim, dat ze vanalles voor je meten. Denk bijvoorbeeld aan je hartslag, of je saturatie als je een nieuwere versie hebt. Maar bijvoorbeeld ook de afstand die je af hebt gelegd tijdens het hardlopen of fietsen en de snelheid waarmee je dat hebt gedaan. Deze gegevens bij elkaar laten je dan weer zien hoeveel calorieën je hebt verbruikt, dat is weer handig tijdens het afvallen of bulken.

Dus alleen maar meten?

Nee, de smartwatch doet zeker niet alleen maar meten. Je smartwatch staat vrijwel altijd in verbinding met je telefoon, waardoor je ook meldingen binnenkrijgt op de horloge. Maar je kan ook bijvoorbeeld een nummer uitzoeken, zonder dat je daarbij je telefoon uit je broekzak hoeft te halen. Super handig als je bijvoorbeeld op de fiets zit. Dat kan wel eens vervelend zijn, elke keer je pols trillen bij een nieuwe melding, maar gelukkig kan je dat ook makkelijk uitzetten met een druk op de knop.

Geen portemonnee meer nodig

Tegenwoordig kan je bij de meeste banken ook gebruik maken van Apple Pay of Android Pay. Hierdoor kan je ook betalen met je slimme horloge en hoef je dus eigenlijk geen portemonnee meer mee te nemen als je boodschappen gaat doen. Super handig toch?

De kosten waar je aan moet denken

Slimme horloges zijn er in alle soorten en maten, waardoor het prijsverschil ook zeker aanwezig is. Dit maakt dat je erg dure smartwatches kan kopen, maar er zijn gelukkig ook budget smartwatches, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. De kosten variëren van ongeveer 100 euro tot ruim 600 euro.

De beste smartwatch voor mij

Iedereen heeft andere wensen als het gaat om een smartwatch en dat snappen wij. Wil je je smartwatch meer gaan gebruiken voor het sporten, of sport jij misschien helemaal niet. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken of de smartwatch wel samen kan werken met je smartphone, want anders is het ook zonde. Heb je deze punten op een rijtje? Dan is het al een stuk makkelijker om een nieuwe smartwatch uit te zoeken!

De slimme horloge van het moment

Als je het aan ons vraagt is de nieuwe Apple Watch Series 6 de beste smartwatch van dit moment. Zeker als je zelf ook een iPhone hebt raden we aan om voor deze smartwatch te kiezen. Mocht je nou nog meer informatie willen voordat je een beslissing neemt? Kijk dan even op: de website van Smartch, zij hebben een uitgebreide selectie gemaakt aan smartwatches met daarbij de voor- en nadelen.

 

Gerelateerde artikelen

Are you looking for a back pressure regulator to solve pressure related issues in your chemical proc

Overzichtelijk je uren bijhouden als zzp’er

Papierpersen aanschaffen in het bedrijf