Losser Digitaal
Image default
Tech

Wat is CCCam en hoe werkt het?

Beste Oscam- en CCcam-server voor 2021
Beste Oscam en CCcam Server Nederland tot uw dienst. Beste deals en CCcam Server kortingen
Bestel nu Gratis test van CCcam Server voor 24 uur. Client Dashboard beschikbaar voor CCcam Server Management
Toegang tot meer dan 60 echte lokale kaarten van onze CCcam en Oscam Server. CCcam Gratis test is mogelijk
CCcam-service met de beste kwaliteit en de meeste lokale kaarten voor CCcam in Europa
Begin nu in minder dan een minuut tv te kijken met onze CCcam
CCcam gratis test
Test CCcam en Oscam Server 24 uur lang, volledig gratis en direct via ons dashboard
Toegang tot de meeste lokale kaarten via ons systeem. Download configuratiebestanden voor uw gratis test CCcam

In dit artikel gaan wij het hebben over de premium Cccam server, op een eenvoudige manier met het ethische en opvoedkundige doel voor ogen, zonder propaganda te maken en zonder verantwoordelijkheid te nemen voor het onjuiste gebruik ervan.
Eerst zullen wij uitleggen wat een CCCAM server “gedeelde kaartserver” is?

Europa cccam heet de card-sharing methode die, via een krachtige satellietdecoder of Dreambox computer, de abonnee-kaartcodes decodeert en ze deelt met andere ontvangers over het Internet en precies om via de CCCAM protocollen.
En daarom maken zij van de gelegenheid gebruik om naar de betaalde kanalen te kijken. Merk op dat deze methode in de meeste gevallen illegaal is, omdat zij gebruikt wordt zonder toestemming van de eigenaars van de televisienetten.

Wat is CCCAM?

De Cccam Europe server is een soort gegevensuitwisselingsprotocol via “gedeelde kaarten”, waarbij “delen” gewoon betekent dat men toegang heeft tot digitale pakketten door zich via het Internet te verbinden met een CCcam kaartuitwisselingsserver.
De belangrijkste functie van genoemde betaal Cccam server is het overbrengen van de gecodeerde kanaalcodes via een netwerk naar de computers die op die server aangesloten zijn.

Wij weten allemaal dat wij, om naar gecodeerde en legitiem betaalde televisiekanalen te kijken, een abonneekaart moeten kopen van een televisiemaatschappij als Sky, Canal +, Bein, enz. Maar eerlijk gezegd hebben die een hoge kostprijs.
Wat de bezitters van een Best Cccam server dus doen, is die abonneekaarten van verschillende transmissienetwerken kopen en ze met anderen delen, maar hoe? Hierna zullen wij uitleggen hoe het werkt.

Hoe werkt CCCAM?

Terwijl u door de kanalen navigeert, zijn sommige ervan geblokkeerd, dat wil zeggen dat ze gecodeerd zijn, omdat u de satellietaanbieder niet betaald hebt om ze voor uw plezier beschikbaar te stellen om naar te kijken.
Uw standaard satellietontvanger zal alleen de kanalen tonen waarvoor u betaald hebt, er is geen enkele manier waarop u de kanalen zonder kosten kunt decoderen (deblokkeren), omdat hij niet ontworpen is om kaarten te delen of de CCcam protocol-software te draaien.
Maar, er zijn andere modellen satellietontvangers die wel kaarten kunnen delen, en veel online winkels verkopen ze.
Een van de populairste opties is de Linux-gebaseerde satellietontvanger die Dreambox heet.
Zodra u die hebt, sluit u hem aan op de computer, steekt u uw satelliet smartcard erin, downloadt en installeert u de CCcam computersoftware, configureert u die en voert u die uit.

Gerelateerde artikelen

Black Magic camera

De soepele AFAS implementatie

Wat is de beste smartwatch?