Losser Digitaal
Image default
Tech

Samsung Galaxy S21 FE: Wat kunnen we verwachten?

Als je team Samsung bent, dan ben je ongetwijfeld reikhalzend aan het uitkijken naar de lancering van het nieuwe Samsung model, de Galaxy S21 FE. Dit toestel zal onderdeel gaan uitmaken van de S21-serie, en is de opvolger van de uitstekende Galaxy S20 FE. Is de Samsung Galaxy S21 FE een goede aankoop, welke technische snufjes zitten er onder de motorkap en hoe bescherm je deze telefoon het beste tegen alledaagse schade? Wij leggen het uit!

Lancering en prijs

Laten we eerst even beginnen met de verwachte releasedatum van dit nieuwe toestel. Volgens informatie moet het toestel in het vierde kwartaal van 2021 in de schrappen komen te liggen. Evan Blass, betrouwbare bron in de releases van Samsung-toestellen, verwacht dat de Galaxy S21 Fan Edition op 19 augustus 2021 gepresenteerd wordt. Over de prijs is nog niet veel bekend, maar zal naar verwachting €650 tot €750 gaan kosten. Dat betekent dat deze smartphone iets goedkoper zal zijn dan de Galaxy S21. En, we weten allemaal dat de S21-serie al een stuk goedkoper is geworden, dan voorgaande series.

Fijne uitstraling, maar wel kwetsbaar

De uitstraling van de Samsung Galaxy S21 FE zal logischerwijs veel overeenkomsten hebben met de andere S21-toestellen. Het ontwerp van het huidige vlaggenschip wordt dus aangehouden, maar het camerasysteem zal wel onder een plastic behuizing verstopt worden. De kunststof behuizing is dus wel gevoelig voor krasjes en dat ziet er natuurlijk een stuk minder fraai uit! Daarom kun je maar alvast beter een Samsung S21 FE hoesje shoppen, zodat je zeker weet dat jouw smartphone een fijne uitstraling blijft houden.

De technische snufjes

Een van de belangrijkste feautures van de Samsung Galaxy S21 FE zijn de triple camera achterop met een 32 megapixel front camera. Ook zal dit toestel in verschillende kleuren beschikbaar komen, waaronder lichtgroen, paars, roze en zilver. Een beetje kleur bekennen zit bij dit toestel dus wel goed! Ook het 6,4 inch Dynamic AMOLED scherm is indrukwekkend, maar vooral de RAM lijkt de show te stelen. Er zal naar verwachting ook een 8GB model beschikbaar komen, wat betekent dat alles onder de motorkap nog krachtiger wordt. Spelletjes spelen, rondsurfen op het worldwide web en andere apps gebruiker wordt daardoor nog prettiger!

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-s21-fe-hoesjes/

Gerelateerde artikelen

Een lastechniek bedrijf van hoge kwaliteit

Het lasbedrijf biedt je de kans op goede laswerken

Website optimalisatie – Hoe kan ik mijn website verbeteren?