Losser Digitaal
Image default
Tech

Ruimte, geld en tijd besparen met de RVS persen

RVS persen is een handige techniek die nog niet veel wordt toegepast, maar steeds meer in aanloop is. Door middel van RVS persen kan er afval worden geperst zodat de ruimte hiermee wordt gereduceerd, net als de kosten van het transport om iedere keer het afval te laten ophalen. Je kent het wel, je gooit iets in een prullenbak en deze zit binnen de kortste keren vol. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een horeca onderneming hebt of een bedrijf dat veel te maken heeft met papier en karton. De bak zit weer vol en kan weer worden opgehaald door de afval dienst. Dit kost je veel tijd, ruimte en geld. En dat zijn drie factoren die je als bedrijf eigenlijk helemaal niet wil besteden aan afval. 

Oplossing zoeken voor een probleem

Door middel van de RVS persen kan dit probleem worden opgelost en komt er meer ruimte in de afvalbakken vrij. Naast dat je meer ruimte hebt, kost het je ook een stuk minder tijd om de bakken steeds weer te moeten legen en het is helemaal niet moeilijk om hier een oplossing voor te vinden, want de RVS persen zijn hier ideaal voor en speciaal voor gemakt. Het reduceert namelijk wel tot 90 procent van al het afval dat je hier in gooit, en dat is toch wel een behoorlijk percentage. Dat betekent dus 90% minder snel kosten maken en 90% meer tijd. 

Bedrijven gebruiken het vaak

De RVS persen worden vaak geleverd aan bedrijven omdat zij te maken hebben met veel afval. Het is mogelijk om dit ook als een particulier te kopen of als een woningbouw voor het opslaan van al het karton dat in de appartementen complexen wordt gebruikt. In een supermarktis het bijvoorbeeld handig om het karton plat te drukken en langer te kunnen opslaan.Gerelateerde artikelen

Hackers grote aanwinst voor veiligheid systemen zorgsector

Alles wat je moet weten over iPhone-reparatie

De voordelen van het gebruik van adiabatische koeling in koel- en airconditioningsystemen