Losser Digitaal
Image default
Tech

Is een Chromebook kopen het waard?

Chromebooks zijn perfect voor simpele taken zoals het controleren van e-mail, surfen op het web en streamen van muziek en video’s. Ze zijn niet zo krachtig als traditionele laptops, dus ze zijn niet ideaal voor intensievere taken zoals foto- of videobewerking. Chromebooks zijn ook niet compatibel met veel softwareprogramma’s die veel worden gebruikt voor zakelijk of schoolwerk. Mocht u geen grafisch intensieve taken of bepaalde software hoeven draaien, dan is een Chromebook wel geschikt. Ze zijn veel goedkoper dan een Windows laptop of MacBook, waardoor ze een veelgemaakte keuze zijn. U kunt nog meer op een Chromebook besparen door te kijken naar Chromebook aanbiedingen.

Chromebooks hebben weinig opslagruimte

Wanneer u kijkt naar Chromebooks, dan komt u er waarschijnlijk al snel achter dat Chromebooks weinig opslagruimte hebben. Dit is echter geen probleem aangezien u voornamelijk in de Cloud werkt en het enige wat u op zult slaan alleen wat apps, foto’s en documenten zijn. Mocht een Chromebook die u op het oog hebt dus bijvoorbeeld maar 16 GB of 32 GB opslagruimte hebben, schrik dan niet.

Chromebooks zijn perfect voor sommige scholieren/studenten

Chromebooks zijn een soort laptops die op het Chrome besturingssysteem draaien. Ze zijn perfect voor studenten, want ze zijn licht, snel, en hebben een lange batterijduur. Chromebooks hebben ook een ingebouwde virusbescherming en automatische updates, zodat leerlingen zich geen zorgen hoeven te maken dat hun computer geïnfecteerd of verouderd raakt. Bovendien kunnen Chromebooks gebruikt worden voor online huiswerkopdrachten en projecten, en kunnen leerlingen overal en vanaf elk apparaat bij hun bestanden. Aangezien Chromebooks niet altijd compatibel zijn met software, moet u bij uw school even informeren of Chromebooks de software die bij uw opleiding wordt gebruikt ondersteund.

Gerelateerde artikelen

Ben jij opzoek naar een mogelijkheid om nog steeds lekkere snacks te kunnen eten maar niet te vet?

Mobiele airco zonder slang

Apple Mobile Device Management