Losser Digitaal
Image default
Tech

Hoe lang gaat neon licht mee?

Neon verlichting is al jarenlang een populair middel om uw bedrijf of merk in de spotlight te zetten. Het strakke en heldere licht geeft iedere ruimte net dat beetje extra. Maar hoe lang gaat neon verlichting nu eigenlijk mee? In dit artikel lees je er alles over!

Duurzaamheid

De lampen die tegenwoordig gebruikt worden voor neon verlichting, zijn veel duurzamer dan de lampen van vroeger. Dit komt doordat de lampen nu gemaakt zijn van betere materialen, waardoor ze langer meegaan. Neon verlichting heeft ook een hogere lichtopbrengst dan andere soorten verlichting, waardoor je minder snel nieuwe lampen hoeft te kopen.

Ook de neon elektrodes hebben in de loop der jaren een ontwikkeling doorgemaakt. Allemaal factoren die ervoor gezorgd hebben dat neon verlichting nog steeds een erg goede en duurzame investering is.

Lange levensduur

Goed geproduceerde neonreclame gaat (mits onderhouden) wel 25.000 branduren mee. Dat betekent dat je reclame er gemiddeld 23 uur per dag, 365 dagen per jaar moet branden voordat deze aan vervanging toe is. Doordat neonlampen zo lang meegaan, zijn ze ook heel duurzaam. Neonreclame is dus niet alleen een goede investering op korte termijn, maar ook op lange termijn!

Als je kiest voor neon verlichting, weet je dus zeker dat je jarenlang plezier zult hebben van het strakke en heldere licht. Ben je benieuwd waar je neon verlichting kunt kopen en wat je allemaal mee kunt maken? Op de website van Neon District kun je allerlei verschillende ontwerpen vinden en kun je ook je eigen ontwerp maken. Of dit nu gaat om letters als een quote of een naam, of dat je een logo van je bedrijfsnaam wilt maken. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en met jouw eigen neon lamp kun je zeer goede indruk maken bij zowel klanten als je collega’s. Bestel gemakkelijk en snel online via de website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde artikelen

De lastechniek inzetten voor verbetering in je bedrijf

Grote bestanden versturen

HP huismerk cartridges werken niet. HP printer update!