Losser Digitaal
Image default
Tech

Het USB stopcontact – de trend van 2020

Wist jij dat heel wat meer mensen beslissen om USB-stopcontacten in hun huis te plaatsen? We kunnen zelfs zeggen dat USB-stopcontacten de trend zijn van 2020! In dit artikel kijken we alvast even naar waarom USB stopcontacten nou net zo populair zijn, en waarom ook jij er best aan denkt om USB stopcontacten te plaatsen.

Meer en meer apparaten maken gebruik van USB

Kijk maar eens in je tas of op je bureau – meer en meer apparaten maken de dag van vandaag gebruik van USB kabels om opgeladen te worden – van je Kindle en smartphone tot je smartwatch en zelfs de controllers van je console.

Voor elk van deze apparaten heb je echter een adapter – en die slingeren over het algemeen wel altijd ergens rond: in de lade, op je bureau, in je handtas. Door een USB stopcontact te installeren heb je deze adapters niet meer nodig en kan je ze makkelijk en snel doneren. Je stopt er gewoon eentje in je reistas of handtas en klaar is kees.

Niet meer nadenken over welke stekker je uittrekt

Wanneer jij je apparaat wil opladen met een adapter is het vaak even nadenken over welke stekker je nou uittrekt – ga je voor je nachtlampje, of kies je toch best voor je TV? Hoe staat het voor met de batterij van je computer? Want misschien kan je die kabel wel uittrekken.

Wanneer je ervoor kiest om een USB stopcontact te gebruiken moet je geen adapter en dus ook geen normaal stopcontact meer gebruiken. Je stopt de kabel gewoon direct in de muur en klaar is kees.

USB stopcontacten zijn ook makkelijk te installeren

Wist je ook dat USB stopcontacten over het algemeen niet erg moeilijk te installeren zijn? Je kan het makkelijk zelf doen. Daarnaast zijn USB stopcontacten momenteel verkrijgbaar bij de meeste doe-het-zelf-zaken en in heel wat stijlen en maten.

Op zich is het plaatsen van USB stopcontacten niet veel moeilijker dan het plaatsen van een normaal stopcontact. Je moet er gewoon op letten dat je de elektriciteit afsluit voordat je aan het stopcontact begint te werken, en dat je de draadjes op de juiste manier en plek aansluit.

Je huis makkelijker verkopen met USB stopcontacten

Wanneer jij je opgeknapte huisje wil verkopen kan je eraan denken om USB stopcontacten te installeren om zo je huis nog wat aantrekkelijker te maken voor nieuwe kopers. Het installeren van USB stopcontacten kan namelijk aantonen dat je recentelijk de elektriciteit hebt nagekeken.

Daarnaast is het feit dat je huis USB stopcontacten heeft ook een erg grote troef voor heel wat jonge mensen die voor het eerst een huis kopen. Zij weten vaak niet hoe een stopcontact te vervangen en werken het vaakst met mobiele apparaten die opgeladen worden door USB kabels.

USB stopcontacten zijn dan ook een erg makkelijke manier om je huis goedkoop en snel aantrekkelijker te maken voor geïnteresseerde kopers.

Verkrijgbaar in heel wat maten, kleuren en stijlen.

Nog een reden waarom USB stopcontacten zo enorm interessant en populair zijn in 2020 is omdt ze verkrijgbaar zijn in een hele hoop verschillende maten, kleuren en stijlen. Waar je vroeger vaak enkel uit dikke witte stekkerdozen kon kiezen, kan jij je USB stopcontact nu makkelijk bij je bestaande stekkers en je interieur laten passen.

Conclusie

USB stopcontacten zijn de nieuwe rage van 2020 – zeker wanneer het op verbouwingen, renovaties en nieuwbouwwoningen aankomt. Men ziet namelijk in dat het plaatsen van USB stopcontacten het leven heel wat kan vergemakkelijken en dat deze stopcontacten ook een zekere waarde toevoegen indien jij je woning graag wil verkopen. Daarnaast zijn deze stopcontacten relatief makkelijk te installeren en zijn ze beschikbaar in een resem kleuren en stijlen.

https://usbstopcontactbestellen.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe een app je werk veiliger kan maken

Een liftkabel oplossing nodig? Denk aan Twin-Tech!

Met een e-ketel richting energietransitie.