Losser Digitaal
Image default
Tech

Hét ICT bedrijf uit Hengelo

Hét ICT bedrijf uit Hengelo

Aangenaam, wij zijn Newminds Systems ICT bedrijf uit Hengelo. Wij zijn gevestigd in het hartje van Hengelo in de Lansinkveste, van waaruit wij ICT diensten leveren aan klanten in regio Twente en daarbuiten. Met een toegewijd team van ICT specialisten en netwerk guru’s zorgen wij op de achtergrond dat alle essentiële IT diensten operationeel blijven voor onze klanten. Wij zijn van mening dat goede IT een essentiële bijdrage levert aan het succes van organisaties. Met informatietechnologie als verbindende kracht stellen wij onze klanten en elkaar in staat om blijvend te excelleren.

No nonsense ICT-bedrijf in Hengelo die u maximaal ondersteunt bij uw automatisering

Een belangrijke reden waarom steeds meer klanten uit de regio overstappen naar Newminds Systems is niet alleen omdat wij bulken van de IT kennis, maar ook omdat we nuchter IT’ers zijn met een no nonsense mentaliteit. We vinden het belangrijk om in verbinding te staan met onze klanten. Wij onderscheiden ons met:

  • een uitstekend bereikbare helpdesk met goede service
  • ervaren senior engineers voor het juiste advies, inrichting en beheer van uw omgeving
  • gespecialiseerd in diverse cloud oplossingen, zoals Office 365 én Microsoft business central
  • supplier van A-kwaliteit hardware tegen scherpe tarieven

Ook grote IT calamiteiten te voorkomen adviseren wij met enige regelmaat om uw hardware preventief te monitoren en onderhouden. Newminds Systems beschikt over kennis & ervaring én de juiste tools om deze dienstverlening toe te passen binnen uw organisatie. Via remote beheer kunnen wij op afstand ondersteuning bieden zonder dat u daar last van heeft. Dat is de stille kracht van Newminds Systems!

IT diensten van Newminds Systems

Een greep van onze diensten:

Microsoft dynamics navision of business central

Microsoft dynamics navision, tegenwoord Microsoft business central, is een steeds vaker gebruikte ERP oplossing die ontwikkeld is door Microsoft. Het ondersteunt MKB bedrijven met het beheren van inkoop, verkoop, operations, accounting en voorraad. Newminds Systems en moederbedrijf Newminds zijn als één van de weinige IT bedrijven in Twente die gespecialiseerd zijn in Microsoft dynamics navision.

Beheer & Ondersteuning op afstand

Uw IT-omgeving altijd operationeel, veilig en geupdate. Op locatie testen en installeren wij de nieuwste software alvorens deze door te voeren in uw eigen IT. We doen er alles aan zodat u kunt blijven doorgaan met ondernemen.

Advies & Consulting

Goed, gedegen en onafhankelijk advies door senior IT medewerkers die samen met u meekijken binnen uw organisatie daar waar verbetering mogelijk. Maar wel nuchter en pragmatisch.

Managed Services & Cloud Diensten

IT- diensten in de cloud groeien als paddenstoelen uit de grond. Welke cloud services zijn voor u een must, en welke wellicht niet? Met Managed Services houden wij uw cloud diensten in de gaten en beheert u uw eigen omgeving veilig in de cloud.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is geschikt voor iedere organisatie, klein of groot. Elke medewerker die dit gebruikt profiteert van dezelfde voordelen en er is geen noodzaak meer voor dure software licenties en/of hardware investeringen. Werken waar je ook maar bent in de wereld met altijd toegang tot je bestanden, zelfs vanaf je mobiel of tablet. Hoe we dat doen? Ontdek het zelf en maak een afspraak voor uw werkplek online!

Hoe groeit uw ICT?

Gelooft u in de kracht van goede ICT? Is er een noodzaak binnen uw organisatie dat er geïnvesteerd moet worden in personeel, inventaris of andere zaken die bepalend zijn voor uw bedrijfscontinuïteit? Dan staat Newminds Systems graag voor u klaar met advies en implementatie.

https://www.newmindssystems.nl

Gerelateerde artikelen

De voordelen van het gebruik van adiabatische koeling in koel- en airconditioningsystemen

Handige tools (gratis en betaald) om een professionele website te bouwen

Een lagere energierekening door computergestuurde elektrische boilers.