Losser Digitaal
Image default
Tech

Het gebruiken van een timetracker

Een timetracker kun voor verschillende activiteiten gebruiken, in deze blog zullen we de verschillende timetrack soorten bespreken en waarom een timetracker belangrijk is. Iedereen heeft ooit wel eens gebruik gemaakt van een timetracker of het nu op werk was, op school of zelfs thuis.

Timetracker op het werk

Een timetracker is vooral bekend op de werkvloer, waarom? Nu, een timetracker kun je gebruiken om de tijd bij te houden en op de werkvloer wordt dit gehanteerd om de gepresteerde uren van de werknemers bij te houden. Door gebruik te maken van een timetracker is het makkelijker voor de werkgever om de uren die gedraaid zijn geweest te zien zodat de lonen correct uitbetaald kunnen worden.

Een timetracker op de werkvloer kan op verschillende manieren gebruikt worden, dit kan via een digitale klok, een online tijdregistratie of via een manuele urenlijst waar je het zelf noteert. Natuurlijk worden de digitale klok en de online tijdregistratie tegenwoordig het meest in gebruik gesteld omdat het veel overzichtelijker en duidelijker is.

Timetracker in de keuken

Een timetracker is zeer handig en nuttig in de keuken. Als je bijvoorbeeld een cake aan het bakken bent is het handig om een timetracker te gebruiken om de cake op het juiste moment eruit te halen, als je geen timetracker gebruikt dan ga je regelmatig naar de oven wandelen om te zien of het al klaar is, een timetracker bespaart je dus ook een hoop moeite.

Een timetracker kun je ook gebruiken voor het braden van vlees, een eitje koken, etc.

https://keeping.nl/time-tracker

Gerelateerde artikelen

Grote bestanden versturen

Hoe een app je werk veiliger kan maken

Bitcoin nieuws: Mysterieus Bitcoin-mijnbouwpatroon mogelijk opgelost na zeven jaar