Losser Digitaal
Image default
Tech

Een must-have voor op de camping

 

Is het je opgevallen dat wanneer steeds meer mensen gaan kamperen voor de natuur, ze draagbare energieopslag meebrengen? Het is de laatste tijd zelfs trendy geworden. Waarom is het zo aantrekkelijk?

 

Uit de statistieken van de e-commerce-industrie van Statista blijkt dat de wereldwijde markt voor kampeeruitrusting in 2021 $ 15,2 miljard heeft bereikt. Het aantal kampeerhuishoudens in Europa en de Verenigde Staten heeft de 86,1 miljoen bereikt en de penetratiegraad van campings is meer dan 65%. Draagbare energieopslag is in deze periode stilaan een must-have geworden voor kamperen.

 

 

 

Kamperen onder de sterrenhemel, u kunt genieten van de koffie gezet door het koffiezetapparaat of het bier in de mobiele koelkast, het eten eten gemaakt met de barbecuegrill en interessante films bekijken via de projector… Ga weg van het lawaai en snel -tempo omgeving, voel de schoonheid van de natuur; Verzamel met familie of vrienden en geniet van vriendschap en genegenheid. Zo’n mooi kampeerleven is onlosmakelijk verbonden met voldoende stroomvoorziening, en mobiele stroomvoorziening voor energieopslag met kleine afmetingen en grote capaciteit, die stroom kan leveren voor verschillende huishoudelijke apparaten, wordt daarom door steeds meer mensen begunstigd.

 

Een draagbare krachtcentrale heeft verschillende uitvoermethoden en één is voldoende om te voldoen aan de behoeften van verschillende kleine elektrische apparaten en elektronische producten. Het is zeer geschikt voor buitenopnamen, zelfrijdend kamperen, buiten dineren of als noodstroomvoorziening. Tegelijkertijd kan het ook zonne-energie gebruiken om milieuvriendelijk op te laden, zonder de natuurlijke omgeving te beschadigen, en om koolstofarm reizen te realiseren. Dit is een van de belangrijkste redenen voor zijn populariteit.

 

Op dit moment zijn er verschillende uitstekende draagbare energieopslag waaruit we kunnen kiezen. Als u een kampeerliefhebber bent, mag u het volgende niet missen:

 

  1. Jackery 2200W buitenvoeding

 

 

 

Hij heeft een ingebouwde batterijcapaciteit van 1879Wh en is uitgerust met 3 ingangen en 7 uitgangen, in totaal 10 interfaces. In termen van prestaties ondersteunt 220Vac 2200W continu uitgangsvermogen en 4400W piekuitgangsvermogen, en de autoladerpoort ondersteunt 120W uitgangsvermogen. De USB-interface ondersteunt een maximaal uitgangsvermogen van 60 W, waarmee de laptop direct kan worden opgeladen.

 

  1. Bluetti 2000W draagbare krachtcentrale

 

 

 

De voeding maakt gebruik van een lithium-ijzerfosfaat accupakket met een totale accucapaciteit van maximaal 2000Wh. De uitvoerinterface van dit product is zeer compleet, het wordt geleverd met 2 AC-uitvoerinterfaces die 220V-uitvoer ondersteunen. En het maximale vermogen van 2000 W kan voldoen aan de stroombehoefte van krachtige apparatuur. Er zijn ook 2 draadloze oplaadspoelen aan de bovenkant, die 2 Qi-protocol draadloze oplaadapparaten kunnen opladen.

 

  1. HinenSolar 2500W draagbare energieopslag

 

 

 

Het maakt gebruik van een vierkante lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterij met aluminium omhulsel, die veilig, stabiel en duurzaam is, met een maximaal vermogen van 3000W. Het ondersteunt 2,5 kWh extra batterij en kan tot 6 power packs ondersteunen, tot 17,5 kWh. En het ondersteunt verschillende oplaadmethoden, zoals snel opladen op zonne-energie, snel opladen aan de muur, snel opladen van power packs, opladen van dieselgeneratoren, enz.

 

  1. EcoFlow Delta Pro draagbare krachtcentrale

 

 

 

EcoFlow Delta Pro heeft een grote gangreserve met een ingebouwd 3600Wh batterijpakket, USB-snellaadmodules met 2 C-poorten en 4 A-poorten die 100W PD snelladen ondersteunen, en tot 14 uitvoerinterfaces van 6 typen. Qua invoer ondersteunt EcoFlow Delta Pro verschillende oplaadmethoden, zoals snelladen op zonne-energie, opladen via de muur, snelladen van extra batterijen en DC-laden van voertuigen. EcoFlow heeft er ook een nieuwe oplaadpoort voor energie-EV-stations voor ontwikkeld, die in 1,7 uur tot 100% kan worden opgeladen.

 

Bij het uitvoeren van buitenactiviteiten zoals kamperen, bergbeklimmen en reizen met een camper, kan de voeding voor energieopslag buitenshuis de stroomvoorziening van mobiele telefoons, laptops, camera’s, verlichting, kleine keukenapparatuur en andere apparatuur garanderen en het probleem oplossen van energieverbruik. Kamperen is vast een stuk minder leuk als je geen draagbare krachtcentrale hebt.

 

Websitelink: www.hinensolar.com

Merknaam: HINENSOLAR

Contactpersoon: Chris

Land: China

Stad: Shenzhen

  1. mail: hinensolar@gmail.com

Telefoonnummer: 0769 8992 0666

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Het gebruik van een balenpers

.Net developer via NetRom Software

Is een Chromebook kopen het waard?