Losser Digitaal
Image default
Tech

Een lastechniek bedrijf van hoge kwaliteit

Het lastechniek bedrijf staat vooral bekend om zijn vakmanschap. Doordat het bedrijf al bestaat sinds 1995 hebben we al zekere enige expertise waardoor we zo goed zijn in lassen. In al die jaren hebben zijn we natuurlijk ook meegegaan met allerlei nieuwe innovaties. Zo ben je van ons zeker van hoge kwaliteit. Daarnaast staan flexibiliteit en betrouwbaarheid bij ons lastechniek bedrijf ook hoog in het vaandel. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je als klant je op je gemak bij ons voelt. Tevens ben je bij ons ook verzekerd van een korte levertijd. 

Diensten

Wat ons lastechniek bedrijf zo uniek maakt is dat we als weinige gespecialiseerd zijn in hoogwaardige lastechnieken. Zo leveren we gecertificeerd laswerk voor olie- en gasindustrie. Maar ook voor chemie, energiemarkt, kermisattracties, hefinstallaties en offshore. Daarnaast is het lastechniek bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van drukvaten. Deze kunnen we helemaal ontwerpen zoals jij het in gedachte hebt. Verder bouwen we ook vloeistoftanks naar aanleiding van jouw ontwerp. Ook skidbouw is geen enkel probleem voor ons. Net zoals pipe spools. Op basis van jouw ontwerptekenen kunnen we die ook gemakkelijk bouwen. Bovendien kunnen we ook uiteenlopende ontwerpen van base frames realiseren. Als laatste kan je ook dynamische belaste functies aan ons overlaten. 

Kwaliteit

Maar wat maakt ons lastechniek bedrijf nou echt zo uitmuntend? Ten eerste, en direct ook het belangrijkste, is de klanttevredenheid. Dit behalen we door flexibiliteit, korte levertijden en betrouwbaarheid. Ook hebben onze klanten een direct contact persoon voor technische, informerende en adviserende zaken. De interne en externe kritische processen die het lastechniek bedrijf heeft verhoogt ook de kwaliteit. Daarnaast vinden we projectdocumentatie ook erg belangrijk. We zullen dan ook alles vastleggen met betrekking tot ontwerp en fabricage. Bij ons ben je dus verzekerd van een hoge kwaliteit.Gerelateerde artikelen

Bellen via microsoft teams

Een kwalitatief lasbedrijf speciaal voor jou

Tips om je laptop langer mee te laten gaan