Losser Digitaal
Image default
Tech

De soepele AFAS implementatie

Je gebruikt momenteel de AFAS-software of bent van plan dit in de nabije toekomst aan te schaffen. Voor de AFAS implementatie is het is van cruciaal belang om te begrijpen dat succes begint bij de inrichting van de software. Vrijwel elke procedure kan nu in AFAS worden opgezet, maar het is niet het belangrijkste element van een succesvolle inrichting. Wij geloven dat het succes van de software begint bij de AFAS-consultant die begrijpt hoe je jouw bedrijfsvoering omvormt tot de beste oplossing.

 

Onze consultants maken het verschil met een frisse kijk op het inrichten van de organisatie en de bijbehorende bedrijfsprocessen. Als eindgebruiker is het verder van groot belang dat vindt en weet dat de software en bedrijfsprocessen die in de software zijn opgenomen eenvoudig te gebruiken zijn. Dit is waarom je de juiste wilt mensen kiezen om van te leren. Dit is naar onze mening niet alleen een expert op het gebied van AFAS, maar ook een waardige en prettige gesprekspartner.

 

Hoe gaat de AFAS implementatie in zijn werking?

Zodra je ervoor hebt gekozen voor de AFAS-software, wat trouwens een enorme stap voorwaarts is, kan de AFAS implementatie gaan beginnen. Wij configureren het programma om ervoor te zorgen dat je het maximale uit de software kan halen en van jouw bedrijf een succesverhaal kan maken. De implementatie begint altijd met een procesinventarisatie zodat de AFAS implementatie zo efficiënt mogelijk verloopt. Zodra we de uitkomst van de procesinventarisatie hebben, vergelijken we het resultaat met de best-practice van AFAS. Op deze manier komen we tot de juiste inrichting van jouw software.

 

Het optimaliseren van de AFAS-software

Ook wanneer je al geruime tijd de AFAS-software gebruikt, is er een kans aanwezig dat het programma nóg veel meer kan bieden dan je al gewend bent. Is de grootte van jouw bedrijf of organisatie het afgelopen jaar toegenomen? Dan is de kans groot dat de werkprocedures in jouw organisatie ook veranderd zijn, dit moet natuurlijk ook verwerkt worden in de AFAS-software. Wij helpen je graag bij dit streven, wij zijn immers opgericht vanuit het doel om bedrijven het maximale uit de AFAS-software te laten halen.


Gerelateerde artikelen

Moederbord reparatie in Groningen

Waarom jij een robotstofzuiger moet kopen?

Met een e-ketel richting energietransitie.