Losser Digitaal
Image default
Tech

De beste iPhone opladers van 2021

Als het gaat om de beste iPhone opladers, zijn er veel verschillende varianten en wattages. Een goede keuze hierin maken is dan ook erg lastig.

iPhone bedraad of draadloos opladen

Je moet ook overwegen wat voor soort oplader je graag wilt – bedraad of draadloos. Bekabelde opladen kan sneller zijn, afhankelijk van het vermogen van de oplader, maar dit is niet gegarandeerd. Tot voor kort werd elke iPhone geleverd met een oplader van 5W, maar deze bieden geen ondersteuning voor snel opladen. In plaats daarvan heb je een oplader van 18W of beter nodig en deze moet een USB-C-aansluiting hebben in plaats van de meer bekende USB-A aansluiting.

Voor de beste draadloze opladers gebruiken iPhones een iets andere variant van draadloos opladen dan Android apparaten, dus het is van vitaal belang dat je Power Delivery zoekt als een functie als snel opladen belangrijk voor je is, want dat is degene die iPhones gebruiken. Zonder dit zal snel opladen niet zo snel zijn.

Draadloos versus bedraad opladen

Draadloos opladen is trager, maar wel erg handig. De meeste draadloze iPhone opladers leveren 5W of 7,5W en werken door de meeste iPhone hoesjes heen.

De meeste zelfstandige oplaadpads verwachten dat je het daadwerkelijke oplaadblokje levert, en ze kunnen niet meer stroom leveren dan je erin stopt – dus zelfs je een draadloze oplaadpad hebt die 7,5W kan leveren, maar je blokje levert slechts 5W dan komt er slechts 5W doorheen.

Hoe kies je de juiste oplader?

Kijk niet alleen naar de prijs en kies voor een originele iPhone oplader. Een oplader van 18W laadt je iPhone bijvoorbeeld snel op, maar hij is niet krachtig genoeg om een ​​MacBook Pro op te laden; een krachtigere oplader is dan misschien een betere optie voor je toekomstige arsenaal aan producten.

Het is ook verstandig om voor USB-C te gaan, zelfs als je het op dit moment niet nodig hebt, omdat daar alles uiteindelijk naartoe gaat, dus USB-C is toekomstbestendig en achterwaarts compatibel. We hebben het dan wel over USB-C aan de blokjes kant en niet de kabel kant waar naast USB-C ook een Lightning aansluiting zit.

https://www.kabelmix.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is een e-sigaret (vape) en waarom is deze zo populair?

Zo kun je helpen aan de digitale transformatie.

Invloed van fleet management software op klanttevredenheid