Losser Digitaal
Image default
Tech

De 6 diensten van De Computer Experts waar u niet zonder kan!

Voor degene die dit bedrijf nog niet kent, De Computer Experts is het full service ICT bedrijf die u kunt helpen met al uw uitdagingen op het gebied van ICT. Zij werken al ruim 10 jaar dag in dag uit om ZZP’ers, MKB en particulieren te voorzien van de laatste technologieën om nog meer uit het werk te halen.

Dit zijn de services waarmee De Computer Experts u kunnen helpen;

 1. Datarecovery

  Het gebeurt overal, dat de technologie even niet bij kan benen en dat deze uitvalt. Het gevolg? Een berg aan data die verloren lijkt te zijn. Gelukkig beschikken zij over alle benodigdheden om u te helpen met het terugkrijgen van die once in a lifetime safarifoto’s of die USB met het afgeronde marktonderzoek dat klaarlag voor de klant.

 2. Netwerkbeheer

  Eenmalig of voor een langere periode? Met de netwerkbeheer service wordt de mogelijkheid gegeven, door De Computer Experts, om uw netwerk eenmalig of voor langere periode over te geven aan experts zodat u hier zich geen zorgen over hoeft te maken. Met de spoedservice kunnen zij al binnen 2,5 uur een oplossing bieden voor uw netwerk. Wilt u voortaan alles uitbesteden? Dan beheert De Computer Experts uw netwerk en zorgen zij ervoor dat alles naar behoren werkt.

 3. Consultancy

  Wilt u alles graag zelf doen maar heeft u wel een zetje in de goede richting nodig? Ook dan bent u bij De Computer Experts aan het goede adres. Zij adviseren u over alles wat te maken heeft met uw ICT-infrastructuur, databeveiliging, security en uw hardware.

 4. Telecommunicatie

  Uw telecommunicatie(netwerk) aanleggen of verbeteren is geen probleem voor deze experts. Zij zorgen ervoor dat u telefonisch goed te bereiken bent door alle telefoons in te stellen op hetzelfde netwerk en dezelfde frequentie.

 5. Antivirus

  De specialisten van De Computer Experts kunnen u precies vertellen welke vorm van anti-virussoftware nodig is om al uw apparaten veilig te houden. Ook helpen zij u met het integreren van deze software zodat u en uw team er direct mee aan de slag kunnen.

 6. WiFi-Netwerken

  Last but not least kunnen zij u helpen om al uw WiFi problemen op te lossen zodat u nooit meer zonder zit. Aan de hand van een aantal tests kunnen zij gemakkelijk het probleem detecteren en bieden zij een passende oplossing. Nooit meer stressen om de hoeveelheid streepjes WiFi!

Gerelateerde artikelen

De Weg naar de Perfecte Beamer: Waar Kan Je Een Goede Beamer Kopen?

De beste platenspelers

Een refurbished iPad kopen, heb ik dan garantie?