Losser Digitaal
Image default
Sociaal

Letselschade specialist in Hengelo en Almelo

Letselschade in Hengelo of Almelo? Neem contact op met Dennis Schallenberg!

Schallenberg Letselschade is een ervaren en deskundige letselschade jurist met meer dan 10 jaar ervaring. We scoren hoog in de klanttevredenheid omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact, goede bereikbaarheid, eerlijkheid en omdat we ook gewoon lekker normaal zijn gebleven. Vanwege de vele soorten letselschade zaken die wij door de jaren heen in het hele land hebben gedaan is onze kennis en expertise van hoog niveau. Ons doel is onze cliënten, slachtoffers van letsel, zo goed mogelijk bij te staan en de vergoeding claimen waar zij recht op hebben.

Wat zijn bekende oorzaken van letselschade?

Letsel kan op vele manier ontstaan. Het kan in je vrije tijd gebeuren, terwijl je aan het rijden bent, wanneer je aan het werk bent of zelfs wanneer je gewoon onbedoeld slachtoffer wordt van een gebeurtenis. We sommen de meest bekende oorzaken van letselschade voor je op.

  • Bedrijfsongeval
  • Beroepsziekten
  • Gebrekkig product
  • Onjuiste diagnose door medisch specialist
  • Letsel door een dier
  • Lichamelijk geweld
  • Medische fout
  • Letsel bij openbaar vervoer
  • Verkeersongeval
  • Vliegtuigramp

De meest voorkomende letsel in Nederland is te wijten aan verkeersongelukken. En ondanks dat de politiek en de regering zich ieder jaar hard maken voor strengere regels in het verkeer, betere veiligheidssystemen en forsere boetes blijft het aantal verkeersongelukken nog steeds te hoog.

Wat te doen als je slachtoffer bent van een verkeersongeval in Hengelo of Almelo?

Vanuit onze locatie in Enschede bedienen wij de gehele regio Twente met letselschade zaken. Ben je onlangs slachtoffer geweest van een verkeersongeval? Laat het ons dan weten! Als je direct wilt weten of je recht hebt op schadevergoeding, vul dan onze gratis quickscan in op onze website. Naar aanleiding hiervan kunnen wij meteen je zaak bekijken en een afspraak in plannen op locatie.

Wat moet ik doen na een verkeersongeval?

Het is belangrijk dat bij een letsel naar aanleiding van een ongeval je zo snel mogelijk afspraak maakt met Schallenberg Letselschade in Hengelo of Almelo. Hoe eerder wij in beeld zijn, hoe helderder de informatie en gebeurtenissen zijn van het ongeval. Voor ons is dit belangrijk zodat wij goed inzichtelijk hebben wat alle kosten precies zijn ná het ongeval. Op deze manier kunnen wij bij de verantwoordelijke van het ongeluk een onderbouwd schadevergoeding neerleggen. Vergeet niet dat er vele kosten gemoeid kunnen zijn bij een verkeersongeluk. Denk aan revalidatie, fysiotherapie, persoonlijke hulp in huis en de vervoerskosten naar het ziekenhuis. Maak een afspraak voor hulp bij een ongeval.

Waarom krijg ik smartengeld?

Het kan ook voorkomen dat een schade niet te zien is bij een persoon. We hebben het dan over pijn, psychisch leed en mentale klachten. We noemen dit immateriële schade en ook hiervoor kunnen we schadevergoeding voor je regelen. Dit noemen we smartengeld. Onze ervaren letselschade jurist heeft veel ervaring in dit soort zaken en daarom kijken we kritisch en gegrond naar de mogelijkheid om ook smartengeld te ontvangen van de aansprakelijke partij.

Pas op! Letselschade kan verjaren

Denk je dat je geen schadevergoeding kunt krijgen, maar blijkt dat later toch wél zo te zijn? Dan moet je rekening houden met een verjaringstermijn van meestal 5 jaar. In sommige gevallen kan dit afwijken naar zelfs 3 jaar. Daarom adviseren wij bij twijfel ALTIJD contact met ons op te nemen. Het zou zonde zijn als je geen schadeclaim meer kunt indienen door verjaring.

Afspraak maken? Ga naar onze website

Wil je een afspraak maken met het team van Schallenberg Letselschade? Je kunt eenvoudig direct online een afspraak inplannen via onze online agenda. Uiteraard kun je ook via telefoon ons contacteren op 053-8900945.

https://schallenberg-letselschade.nl

Gerelateerde artikelen

De assertiviteitstraining kan je zelfvertrouwen een boost geven.

Wat zijn social media tools en wat kun je er allemaal mee?

Duurzamer op social media