Losser Digitaal
Image default
Sociaal

Alles voor een perfect huwelijk

Alles voor dé perfecte bruiloft vind je bij Kaartcollectie.nl

Wauw! Je gaat trouwen. Wat ontzettend mooi nieuws. Deze bijzondere gaat wil je vieren met al je familie en vrienden. Iedereen die je goed kent wil je erbij hebben. En uiteraard wil je dat alles vlekkeloos loopt. Maar hoe ga je beginnen? En waar moet je op letten als je een bruiloft zelf gaat organiseren? Wij geven je enkele tips zodat je kunt genieten van een prachtdag.

De eerste stap: de locatie en je trouwkaarten afstemmen

De eerste stap is natuurlijk de datum. Want wanneer ga je trouwen? Voor jaar, zomer, najaar.. of misschien zelfs in de winter? Meestal is de datum afhankelijk van waar je wilt gaan trouwen. De locatie moet natuurlijk wel beschikbaar zijn. Misschien heb je al een favoriete locatie op het oog, maar kan het wel even duren voordat je daar kunt gaan trouwen. In elk geval raden we dan aan dat je de datum vastlegt en dit communiceert met save the date kaarten. Deze kun je bestellen bij kaartcollectie.nl en hiermee communiceer je naar de mensen die je erbij wilt hebben, dat die datum vast staat. Ook kun je vragen of de ontvang kan aangeven of hij of zij wel of niet aanwezig zal zijn. Dit natuurlijk in verband het reserveren van het aantal tafels en stoelen.

Als de locatie is bevestigd, dan is stap 2 de uitnodigingen voor je bruiloft versturen. En hierin heb je ontzettend veel keus! Trouwkaartjes tegenwoordig komen in werkelijk alle kleuren, soorten en maten. Bij kaartcollectie.nl heb je zelfs de keuze om de kaartjes af te laten werken in speciale preegdruk of reliëfdruk. Dit zorgt voor een bijzondere finishing touch waardoor het kaartje extra bijzonder aanvoelt Natuurlijk hechten we ook aandacht aan de afwerking en envelop. Bij kaartcollectie krijg je altijd luxe enveloppen bij je trouwkaart. Wist je dat je enveloppen ook al eerder kunt laten bezorgen? Zo kun je ze alvast adresseren en direct op de post doen als de trouwkaartjes binnen zijn. Handig toch?

Aankleding van je bruiloft

De aankleding van je bruiloft is natuurlijk ook een dingetje. Want hoe wil je het hebben? Tegenwoordig zijn er vele manieren van trouwen, en is eigenlijk alles wel mogelijk. De klassieke bruiloften zijn er natuurlijk altijd, die verdwijnen niet zo snel. Maar wat ook erg populair is, zijn de festival weddings. Een prachtige setting ( buiten ), waarbij bezoekers in een heus festival sfeertje kunnen feesten. Met kleine standjes, een podium en een live band kom je al een heel eind. Of wat dacht je van een bohemian wedding style? Ook heel populair en zeer geliefd onder het jonge publiek.

Maar misschien wil je het klein houden, trouwen bij een trouwambtenaar en daarna kleinschalig vieren met familie en vrienden. Ook dat kan! Een klein zaaltje is dan al voldoende, of je doet het thuis dan kan natuurlijk ook. Om het memorabel te houden kun je een leuk presentje geven, een huwelijksbedankje.

Bij kaartcollectie.nl kun je diverse huwelijksbedankjes bestellen zoals een kubus, een mooi klein bedanktasje of een chique envelop. Laat je gasten niet met legen handen vertrekken en geef ze iets leuks mee wat ze altijd aan jouw bijzondere dag doet denken. Maak je trouwdag memorabel en bestel je bedankjes in onze webshop.

Jubileum kaarten voor 10, 25 of 50 jaar getrouwd

Je 1e ( en vaak ook enige ) trouwdag is bijzonder. Maar een jubileum vieren is net zo bijzonder. Daarom kun je je huwelijk vieren, bijvoorbeeld als je 5, 10 of 25 jaar getrouwd bent. Maak er een feestje van met je partner, je kinderen en familie en vrienden. Als je zolang samen bent, dan mag dat best gezegd worden. Gelukkig kun je bij kaartcollectie.nl mooie jubileumkaartjes bestellen geschikt voor verschillende jubileums. Bezoek onze webshop, kies je favoriete kaartje en vraag een drukproef op. Dan zorgen we dat je kaartjes helemaal naar wens wordt samengesteld met bijvoorbeeld een mooie bijpassende foto.

https://www.kaartcollectie.nl

Gerelateerde artikelen

Tips tegen stress in Deventer

Wat is er zo speciaal aan een partybus?

Training presenteren kan je helpen om te zorgen dat jij het nieuwe presentatietalent wordt.