Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Hoera, eindelijk 1 jaar!

Het is altijd spannend, die eerste verjaardag van je kleine prins of prinsesje. Veel mensen geven bij de eerste verjaardag van hun baby een groot feest om het te vieren, vaak ontstaat dan het probleem: ‘’wat doe je een baby van 1 jaar cadeau?’’. Een cadeau uitkiezen of het nu voor een volwassenen is of voor een baby, dit blijft altijd een moeilijke klus. Het is vaak handig om te zoeken naar iets wat hij of zij zou kunnen gebruiken en waar die plezier aan heeft.

Loopfiets

Nu dat de baby een jaartje ouder is en bijna al stapjes zet dan wil je hem toch iets cadeau doen waardoor hij meer zijn beentjes of handen voor moet gebruiken zodat hij motoriek gestimuleerd wordt. De perfecte oplossing is een loopfiets voor 1 jaar!

Een loopfiets voor 1 jaar zal de beste en ook unieke cadeau zijn voor het kindje, dit vooral omdat niet veel mensen meteen denken aan een loopfiets om cadeau te doen. Een loopfiets voor 1 jaar is erg handig voor het kindje, hiermee kan hij zijn benen en armen goed trainen zeker in zijn eerste jaren is het belangrijk dat hij er goed mee leert omgaan.

Een loopfiets voor 1 jaar zorgt dat de beentjes van het kindje getraind worden en kan hij meer en meer zijn loopbewegingen oefenen door zijn voeten te gebruiken om vooruit te komen.

Een loopfiets voor 1 jaar is ook erg goed om zijn eigen balans te leren houden, om niet te vallen van de loopfiets moet hij natuurlijk evenwicht hebben.

Drie- of vierwieler

Doordat de balans van het kindje nog niet helemaal optimaal is is het handig om te kiezen voor een drie- of vierwieler. Een driewieler heeft eigenlijk bijna dezelfde functie als een fiets met zijwieltjes, een vierwieler is meer in de richting van een loopauto.

Waar let je op?

Bij het kopen van een loopfiets voor 1 jaar is het ook belangrijk dat je nog op verschillende belangrijke factoren let. De hoogte van de zadel is heel belangrijk, omdat het kindje nog geen lange benen heeft en deze ook nog niet zo héél goed kan gebruiken is het belangrijk dat de hoogte van de zadel niet zo hoog ligt. De hoogte van de stuur is ook een belangrijk punt om op te letten, je moet ervoor zorgen dat het stuur op een zodanige afstand ligt dat het kindje rechtop kan blijven zitten.

Ten slotte moet je ook rekening houden met de banden, massieve banden zijn ideaal om binnenshuis te gebruiken, dit is ideaal voor een loopfiets van 1 jaar omdat het binnenshuis fietsen momenteel nog veiliger is dan buitenshuis.

https://fietsie.nl/loopfiets-1-jaar/

Gerelateerde artikelen

Luchtbuks kopen: Het overwegen waard voor sport en recreatie

Hoe Reisblogs Je Kunnen Helpen Met Het Oplossen van Je Reisvragen

Overal warm water met de Arca butaan propaan geiser