Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Hoe geef je een top feestje

Een thuis feestje is een van de leukste dingen die je kunt doen mits je de nodige moeite er in stopt. Als het goed wordt gedaan is een huisfeestje iets waar je nog jaren terug kunt naar kijken. Dus wat zijn enkele dingen die je in de gaten moet houden en die je kunt doen om een legendarisch feestje geven.

Kies een thema

Elk episch feest heeft een thema. Het ritueel van het kopen van een kostuum zorgt voor opwinding en krijgt mensen klaar om te feesten, en de hilarische kostuums van iedereen zal voor eindeloze gesprek starters zorgen, en echt helpen om de groep samen te brengen. Het hoeft geen saaie dingen te worden zoals togaparty’s of de supercreatieve ‘The 80’s’ – je zou een hoedenfeest kunnen hebben, een Rubik’s Cube party, een Seven Deadly Sins party? De mogelijkheden zijn eindeloos, en iedereen zal zich net dat beetje meer vermaken. Zorg wel ervoor dat je het al je gasten vertelt, zodat niemand er dom uitziet.

Een partyplaylist maken

Van het grootste belang om een aantal redenen – ten eerste, niemand wil op een feestje zijn als de muziek slecht is en de sfeer erger is. Maak de avond ervoor een superlange afspeellijst en start hem aan net als je eerste gasten aankomen. Als je je echt creatief voelt, kun je de afspeellijst timen, zodat je een paar uur chattunes hebt, dan wat ragers om iedereen aan het dansen te krijgen, dan een laatste uur of twee meer ontspannen muziek om dingen af te ronden. Ook, het maken van een afspeellijst minimaliseert de kans dat een van je gasten het idee krijgt om zelf zijn muziek op te zetten, wat soms niet al te best is.

Entertainment

Zorg voor Entertainment, het is heel simpel. Een feestje zonder entertainment is geen feestje. Zorg voor voldoende mogelijke Icebreakers zodat in het begin van het feestje als iedereen elkaar nog niet zo goed kent of nog niet opgewarmd is zodat ze iets hebben om over te praten. Regel bijvoorbeeld enkele partyspellen zodat iedereen iets te doen heeft.

https://partyspellen.nl/

Gerelateerde artikelen

De koning van de wijk worden met een Berg Buddy

Microdermabrasie: Een Verjongende Huidbehandeling

De leukste strandtent Scheveningen bezoeken