Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Genieten van Pitch en Putt

Pitch en putt is een vorm van golf die geschikt is voor iedereen. Van jong tot oud, van sportief tot bedaard, met of zonder golfvaardigheidsbewijs. Pitch en putt is een activiteit die voor iedereen leuk is. Op verschillende plaatsen in Nederland vindt u pitch en putt banen, bijvoorbeeld pitch en putt Strandhorst, centraal in Nederland en gelegen vlakbij de A28.

 

Het spel

Een golfbaan waar pitch en putt gespeeld wordt bestaat normaliter uit 18 holes en is daarmee vergelijkbaar met een reguliere golfbaan. Het grootste verschil met een reguliere golfbaan is echter dat de holes veel dichter bij elkaar liggen. Daardoor is de af te leggen afstand om te slaan minder en hoeft er minder ver gelopen te worden tussen de verschillende holes. Het maakt pitch en putt daardoor geschikt voor vrijwel iedereen. Lijkt een baan van 18 holes om welke reden dan ook toch wat veel? U kunt er ook voor kiezen een halve baan van 9 holes te spelen.

 

Familie

Bent u op zoek naar een leuke activiteit waar de hele familie aan mee kan doen? Denk eens aan pitch en putt. U kunt met elkaar fijn actief bezig zijn in de buitenlucht en een gezonde en sportieve competitie met elkaar aangaan. Daarnaast is pitch en putt is geschikt voor iedere leeftijd en elk sportief niveau. Dat alles samen maakt deze activiteit uitermate geschikt voor een bijzondere verjaardag met familie en vrienden, een uitgebreide familiebijeenkomst of -reünie of wellicht onverwacht vrijgezellenfeest. Op verschillende pitch en putt banen in Nederland zijn er volop mogelijkheden te vinden. Wellicht is pitch en putt Strandhorst een goede keuze. Centraal gelegen in het land nabij Ermelo en direct aan de A28.

 

Hapje en drankje

Een gezellige bijeenkomst met familie en vrienden is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en drankje. Op pitch en putt Strandhorst kunt u samen met uw gezelschap genieten van een kopje koffie met iets lekkers erbij. Misschien wilt u uw feestelijke bijeenkomst uitbreiden met een uitgebreide lunch of een uitgebreid buffet als afsluiting van jullie sportieve inspanningen. Op de website vindt u een uitgebreide keuze aan standaard arrangementen. Maar natuurlijk kunnen die in overleg met u aangepast worden aan uw gezelschap, uw wensen en uw voorkeuren.

 

Tenslotte

Op verschillende plaatsen in Nederland vindt u banen waar je pitch en putt kunt spelen. Allemaal net even anders, maar met één overeenkomst: ze staan garant voor een gezellig en sportief samenzijn met familie en vrienden.

Gerelateerde artikelen

Het belang van wandelen in ons dagelijks leven en hoe het onze geestelijke gezondheid beïnvloedt

Waar kan je een houten chalet kopen?

Je recreatiewoning verzekeren? Dit is waarom het interessant is!