Losser Digitaal
Image default
Recreatie

De leukste opblaasbare artikelen voor vakantie

Het is hartje winter en iedereen hunkert naar de zon. Misschien heb jij wel een reis geboekt naar Egypte, Dubai, de Canarische Eilanden of een ander warm land waar de zon altijd schijnt. Ga dan goed voorbereid op reis en neem enkele opblaasbare artikelen mee voor extra vertier tijdens jouw vakantie. Ga je op vliegvakantie? Hou er dan wel rekening mee dat opblaasbare zwembanden en luchtbedden vrij zwaar zijn. Dus neem niet een extreem grote zwemband mee, tenzij je natuurlijk nog genoeg ruimte in je koffer hebt.

Wordt het een grote zwemband of een kleintje

Dat hangt dus echt af van het gewicht dat je mee op reis mag nemen en de ruimte die jij in de koffer hebt. Natuurlijk is het leuk om in het zwembad of in de zee te pronken met een gigantische flamingo zwemband of een mega unicorn opblaas eiland, maar je moet er wel ruimte voor hebben! Is de ruimte beperkt? Ga dan voor een wat kleinere zwemband. Die met een doorsnee van 1,5 meter zijn nog steeds groot, maar echt een stuk kleiner voor in de koffer. Aangezien de eenhoorn en flamingo wel erg populair zijn en iedereen misschien daarop al aan het ronddobberen is, is het misschien leuker om voor een ander opblaasbaar artikel te gaan. Bijvoorbeeld de opblaas pauw, de opblaas lama en alpaca, de gewone opblaasboot of de grappige hamburger luchtbed.

Hotelkamer op 1e verdieping? Neem niet een te grote zwemband!

Je hotelkamer op de 1e of hogere verdieping? Neem dan niet een te groot opblaaseiland mee want die krijg je nimmer en te nooit in de lift. Ik neem aan dat je niet elke ochtend je opblaasdier wilt opblazen en aan het eind van de dag weer wilt laten leeg lopen? Houdt er dan rekening mee dat een vol opgeblazen opblaas dier vaak niet in de lift past. Omdat de grotere exemplaren vaak best duur is, is het ook geen optie om de opblaasbare zwembanden beneden bij het hotel op het gras laat liggen. De kans dan namelijk groot dat er een ander met jouw opblaasband aan de haal gaat. Hou dus altijd even rekening met dit soort zaken bij de aankoop van jouw opblaasbare spulletjes.

https://www.opblaasbareartikelen.nl/

Gerelateerde artikelen

Verken de Pracht van de Natuur: Avontuurlijk Boot Huren in Alde Feanen

Welke muziekstijlen zijn mogelijk met een keyboard?

Ontdek Unieke Bedrijfsuitjes in Apeldoorn bij Brodazz Beach